@Hüseyinsuna Hocam, tene direkt temas olacak ve terini emecek birşey, bence azo boya kontrolünün olmadığı bir ürünü alıp da sağlıklı yaşam için bisiklet biniyorum yapmayalım
Avrupadaki sitelerden bilindik markalardan 3-5 kuruş fazla verip almanı tavsiye ederim.
oralarda genelde orjinal formalar yok, imitasyon bulunmaktadır.
türkiyedeki sitelere bakabilirsin, merlincycles daki castelli, santini gibi markalara bakabilirsin. Marka olarak ikisini tavsiye ederim.
Satıcı 2263 adet işlem yapmış ve %98.5 oranında başarılı olmuş. güvenilir yani. %95ten yüksek olanlar iyidir, satıcı puanlarına bakılan yeri yuvarlak içine aldım
@Serkan Mıstınoğlu Hocam bir şey daha sormak istiyorum.Ebaydan bir ışık aldım takip numarasını istedim bunu yazmış arkadaş. Ne demek istedi anlamadım.
Dear customer
we offer free shippping and usually ship out the package by regular airmail without tracking number. If you want to ship by registered airmail with tracking number, would you like to bid the following item together??
(link)
And we will ship by registered airmail with tracking number. Plz feel free to let me know if there is any problems. Thank you for your support.
bedava kargo yolluyoruz bu yüzden takip numarası yok diyor. eğer takip numarası istiyosan linkteki 2 dolarlık şeyi satın alcakmışsın ve takip numaralı olarak yollicakmış.