Scudo Sports

Yurtdışından forma alacağım yardımcı olabilicek var mı?

Hüseyinsuna

Daimi Üye
Tepki
83
Bisiklet
Carraro
Yurt dışından forma siparişi vericem ama Satıcılardan anlamıyorum yıldızlarından feebacklarından falan bana yardım edebilecek varmı acaba ?

Scudo
aliexpress, ebay gibi sitelerden mi?

Beden ölçüsüne de dikkat edin farklılık gösteriyor onlarda large bizde xlarge oluyo mesela(örnek verdim ama değişiyo

• Beğen
Tepkiler: Recep G
@Hüseyinsuna Hocam, tene direkt temas olacak ve terini emecek birşey, bence azo boya kontrolünün olmadığı bir ürünü alıp da sağlıklı yaşam için bisiklet biniyorum yapmayalım :)
Avrupadaki sitelerden bilindik markalardan 3-5 kuruş fazla verip almanı tavsiye ederim.

@Eray I Ebaydan yada aliexpresden almayı düşünüyorum.Ama ne alıcağımı bilmiyorum.Hangisi sağlıklıdır hangisi güvenilirdir

oralarda genelde orjinal formalar yok, imitasyon bulunmaktadır.
türkiyedeki sitelere bakabilirsin, merlincycles daki castelli, santini gibi markalara bakabilirsin. Marka olarak ikisini tavsiye ederim.

@Eray I Ben formada gösterişe önem veriyorum açıkcası :D Güzel görünsün istiyorum 30 dolara kadar güzel formalar var.Ama ne ne dir bilmiyorm

üst sınırınız 30 dolarsa orjinal almanız mümkün değil

aliexprese bakabilirsiniz. en altta beden tablosu oluyor genelde

(link)

Satıcı 2263 adet işlem yapmış ve %98.5 oranında başarılı olmuş. güvenilir yani. %95ten yüksek olanlar iyidir, satıcı puanlarına bakılan yeri yuvarlak içine aldım

https://i.hizliresim.com/N5ogAQ.png

• Beğen
Tepkiler: Hüseyinsuna
2.sinin pedi jelmiş daha iyi sanırım

@Serkan Mıstınoğlu Hocam bir şey daha sormak istiyorum.Ebaydan bir ışık aldım takip numarasını istedim bunu yazmış arkadaş. Ne demek istedi anlamadım.

Dear customer
we offer free shippping and usually ship out the package by regular airmail without tracking number. If you want to ship by registered airmail with tracking number, would you like to bid the following item together??

(link)

And we will ship by registered airmail with tracking number. Plz feel free to let me know if there is any problems. Thank you for your support.

Best Regards

Regards

bedava kargo yolluyoruz bu yüzden takip numarası yok diyor. eğer takip numarası istiyosan linkteki 2 dolarlık şeyi satın alcakmışsın ve takip numaralı olarak yollicakmış.

takip numarası istiyosan 2 dolar daha ver demiş :D

ekstren gelince bir incele para çekilmiş mi. çekilmemiş olabilir. kredi kartıyla mı yapmıştın ödemeyi paypalla mı

• Beğen
Tepkiler: Resul Yılmaz
Geri