Berkay Filik Üye Kayıt 5 Mart 2015 Mesaj 63 Tepki 67 Yaş 32 Şehir İstanbul İsim Berkay 23 Mart 2015 #1 Merhabalar tanıdıgım vasıtasıyla yurtdışından bisiklet alıp türkiyeye kargolatmak yada ucak da paketli şekilde getirmeyi planladık 8,55 kg agırlıgında. Bu şekilde yollarla acaba vergi ödenirmi yada gümrüğe takılırmı ?
Merhabalar tanıdıgım vasıtasıyla yurtdışından bisiklet alıp türkiyeye kargolatmak yada ucak da paketli şekilde getirmeyi planladık 8,55 kg agırlıgında. Bu şekilde yollarla acaba vergi ödenirmi yada gümrüğe takılırmı ?
M muratcolakoglu Forum Bağımlısı Kayıt 19 Haziran 2012 Mesaj 3.075 Tepki 700 Şehir İstanbul Bisiklet Colnago 23 Mart 2015 #2 Daha fazla bllgi vermelisin? 1-Türkiye'ye kim kargolayacak? 2- Uçakta kim getirecek?
Berkay Filik Üye Kayıt 5 Mart 2015 Mesaj 63 Tepki 67 Yaş 32 Şehir İstanbul İsim Berkay 23 Mart 2015 #3 @muratcolakoglu getirebilecek birisi olabilirde olmayabilirde. Yani almanyadan düşünüyorum kargolanıcak ve bana gelicek.
@muratcolakoglu getirebilecek birisi olabilirde olmayabilirde. Yani almanyadan düşünüyorum kargolanıcak ve bana gelicek.