H.ibrahim Erdemir
Daimi Üye
- Tepki
- 120
Tek başına gitmek için Bulgaristan yolları ciddi tehlikeli (yolların tek şerit ve dar oluşu dışında ciddi gasp-yaralama vb. tehlikeler barındıran bir yer), yaşın da genç, ciddi sıkıntılar çekebilirsin. Yunanistan'ı gez gel diyeceğim de yeşil pasaporta da güvenme artık, sınırdan dönme ihtimalin çok yüksek. Zaten yanlış hatırlamıyorsam halen Türk vatandaşlarına açmadılar sınırı.Arkadaşlar ben tekirdağ çorlu da yaşamaktayım bu yıl ağustos ayları içerisinde bisikletim ile yurt dışı turuna bulgaristandan başlamayı düşünüyorum kararlıyım şu an da çalışıyorum para biriktiriyorum bisikletim üst segmentlerde değil bir mtb ye sahibim çevremdekiler o bisikletle çok yorulursun yolu yarıda bırakabilirsin gibisinden söyleyişlerde bulundular fakat ben azimliyim ne olursa olsun gideceğim tekte olsam gideceğim her şekilde gideceğim forumda bu yazıyı sizinle paylaşma sebebim bu fikir üzerinde düşünen bisikletçiler varsa forum üzerinden birbirimizle anlaşabilirsek yol çok daha katlanabilir hale gelir not : bulgaristanla sınırlı kalmayacağım yola devam etmeyi düşünüyorum not 2 : (yeşil pasaport) sahibiyim
Tek başına gitmek için Bulgaristan yolları ciddi tehlikeli (yolların tek şerit ve dar oluşu dışında ciddi gasp-yaralama vb. tehlikeler barındıran bir yer), yaşın da genç, ciddi sıkıntılar çekebilirsin. Yunanistan'ı gez gel diyeceğim de yeşil pasaporta da güvenme artık, sınırdan dönme ihtimalin çok yüksek. Zaten yanlış hatırlamıyorsam halen Türk vatandaşlarına açmadılar sınırı.