Scudo Sports

Yurtdışı satışlarda gümrük muafiyetinin 30 Euro'ya düşmesi

Bu ülkede vatandaşın lehine hiçbir şey yapılmaz mı?

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Scudo
Son tahvilde 30 pardon 22 é üzeri alışverişlerde gümrük vergisi %18 mi?

Paket başı,aşağı yukarı 8 euroluk kar dilimi daha demek.İhracat açığını,vergiyle kapatmaya çalışınca bu gibi komik durumlar hep olacaktır. Madem ihracat yapıp açığı yeterince kapatamıyoruz,ithalatı yavaşlatalımda fazla batmayslım derdindeler.Bir kısım insanalar, Avrupa birliği,Avrupa devletlerine neden böyle tenezül ediliyor diye kızıyor. Üretmek yetmiyor,ürettiğinide satacak pazarlar gerek. Aynı ihdiyacı dışarısıyla aynı fiyattan üretip satın, gerekirse ithalatı yasaklayın. Ama hem üretim kaynakları yok veya kısıtlı hem dış ülkelere bağımlılık almış başını gitmiş. Durum böyle olunca mağranızdan çıkmayın demeye getieiliyor.Dediğim gibi vergiye dayalı bir güç,olmamalı..

• Beğen
Tepkiler: Berke Şahan
Vergilendirme illaki olacak. Bisiklet sporcuları olarak biraz girişim yapıp kendi ürünümüzü kendimiz üretene kadar, yurtdışı alışverişlerine devam edeceğiz.

@FARGO
Gsm şirketlerinin 5 milyon liralık vergi borçları sıfırlanmıştı eski para ile 5 trilyon.Bana kalırsa yurt dışından alışverişinde bir cazibesi kalmadı kur farkından dolayı,ha bazı bulunmayan veya tek bir satıcıdan satılan parçalarda avantajı halan devam etmekte ama buda kısa sürede biter çok para harcıyoruz ve bu parayı tekrar yerine koymamız lazım...

Arkadaşlar benim akrabam Almanya'da ve Alman vatandaşı. Kendisi orada 12000 TL'ye geleni 10000'e alıyor. Uçakla gelirken ek bir vergi ödeyecek mi? (Aldığında Almanya'ya vergi ödedi ama)

@muhammedbensi

Ticarî olarak getirmediği sürece bisikleti doğrudan geçirebilir.

@muhammedbensi uçakla getirmesi için bagaj için rezerve yapması lazım öyle okudum bugün thy için . benimde kuzenim gelecek onunla bir bisiklet getirmek istiyorum klasik
velhasıl paketleme uçakda bagaj düşündürüyor beni :/ carbon kadro

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Geri