Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

Scudo
ben de ebay üzerinden ön-arka pilli led lamba ve presta-shreder adaptörü aldım. daha önce çok alışveriş yaptım ebay'den. 20-30 gün arasında geliyor ve posta kutusuna bırakıyorlar, kapıdan teslim etmiyorlar.

postacınızla konuşun yasal bir durum değil o şekilde yapmak.
çalınma durumunda postacı zan altında kalır cünkü onlar zimmetli üzerlerine.
Valla son ışık 8-10 günde geldi

Aliexpress ile çalışacağım hayırlısıyla.

Toplamda Subtotal(3 items):US $16.76
Shipping Cost to Turkey:US $0.00
All Total:US $16.76

tutuyor. 3 ürün. Kadro çantası (sizin kinin aynısı.) alü suluk ve wireless km saati. :)

Bir arkadaş aracılığıyla aldırıyorum 35 liraya geliyor.

Türkiye'den almaya kalksak 70 lira gibi bir rakam.

Ben bir şey sormak istiyorum; ptt kargo ile geliyor ya ben eve bırakmalarını istemiyorum yani evde rahatsızlık almak istemiyorum şubeye gelmesini istiyorum bunu nasıl sağlarım?

Aslında yasal durum o kargo diye gelmiyor o ürünler mektup gibi gösterilip geliyor.o yüzden postacı kapıya bırakıyor,ama rica ederseniz en azından bırakırken zili çalsa iyi olur :D ben öyle yaptım.

adres yerine şubeyi yaz ama adresini değil..mesela "Eskişehir Tepebaşı PTT şubesi" gibi bende bazen şubeye göndertiyorum.

takİp yaparken sehrİne geldİĞİnde daĞitim merkezİnden gİt al yada postacinin numarasini İste postaneden verİrler

Yani şimdi en yakın bulunan ptt şubesinin adres bilgisini yazsam oraya geçer ? İstanbula geldiği zaman zaten pttyi arayıp tekrar bilgi versem sanıyorum şubeye bırakırlar. :)

@Mustafa Düzgün

Aynı alışverişi bende yaptım Royal Mail Postal service ile yolladıkalrını söylediler fakat her hangi bir kargo takip nosu yok. Kargo takip numarasına nasıl ulaşabilirim ?

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Düzgün
Royal mail ile yolluyorlarsa sıkıntı yok :D özel kargo şirketleriyle yollamasınlarda..evancycles'da kargo takip numarasını veriyorlarmı bir bilgim yok ama cogu site gibi 1-2 dolara veriyor olabilirler

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
Kargo DHL ile geliyor, mail ile takip numarasını isteyince veriyorlar. DHL nin gümrükten geçmeyince depolarında kaldığı için ayrı ücret kestiğini sonradan öğrendim. Bir daha ki alışverişlerimde Royal Mail ile gönderilmesini isteyeceğim..

• Beğen
@Kerim BEŞER

Royal Mail ile gelince takip no vermiyorlar diye biliyorum. Bende Royal Mail ile gonderileceğini sanıyordum, kargo gelince DHL ile geldiğini gorunce tırstım, gümrükte kalırsa DHL problem çıkartıyormuş.

• Beğen
Evet sen evinin adresini yaz senin postanendeki adamlada konuş boyle boyle diye sonra geldiğinde gidersen verirler. Çantamda elime ulaştı yine postane'den dağıtıma cıkmadan aldım

Postayı teslim eden bey
"Abone'likmi yaptın ptt ile bu ne hergün 1 paket geliyor" dedi
Güvenle yapın arkadaşlar alışverişinizi kazık yemeyin

Chain Reaction'dan alışveriş yapan arkadaşlar paketler kaç günde geliyor biliyormusunuz Shipping Date : 18.05.2013

En son aldığım ürünü Royal Mail ile gönderin diye email göndermeme rağmen DHL ile gönderdiler. Geçen sene gönderdikleri zaman email gönderiyorlardı bu sene bilgi vermiyorlar.

@cenkduran
Ben herhangi bir şey söylemeden onlar kendileri Royal Mail ile göndermişler belkide 75 euroyu geçmediğimden mi veya paket boyuna göremi karar veriyorlar emin değilim.

Son paketim geçen hafta salı günü yola çıktı bu hafta pazartesi geldi.

Benİmkİ cumartesİ ciktida
bugÜn baksam daĞitim postanesİne sonucta 1 gÜn daĞitim postanesİnde beklİyor paketler belkİ gelmİŞtİr?

ARKADAŞLAR SELE, ELCİK, CANTA, LAMBA GELDİ
SELE BORUM VE GİDON,GİDON BOĞAZLARI GÜMRÜKLENDİ

https://s8.postimg.org/chuboxp3p/Ekran_Al_nt_s.jpg

Fakat ozaman yaptıgım bir akıllılık benim için cok iyi oldu. Kargo babamın adına geldi ve babamla beraber salı günü manisa gümrükte görüşeceğiz. Telefonum arızalı olduğu için foto paylaşamıyorum fakat bütün parçaları paylaşacağım.

HER ŞEY SORUNSUZ GELDİ ARKADAŞLAR SON HALİ BU FOTODA VAR

https://s10.postimg.org/73sd7tujt/IMAG0400.jpg

https://s10.postimg.org/4l22tejft/IMAG0401.jpg

https://s10.postimg.org/a7yfqvlyh/IMAG0402.jpg

Geri