Scudo Sports

Yunanistan Turu Yapmak İsteyen?

@Ferhat Karaca
Bende 16-17 temmuzda halkidiki adasına gidiyorum (bisikletsiz)
15 haziranda vize başvurumu yapacağım. Eğer onaylanırsa ki büyük ihtimalle çıkacak, sonrasında tekrar irtibata geçeriz.

Scudo
@Speker

Merhaba,

Ben tam tersini söyleyeyim :) O yola traktör ve bisikletler de girebiliyor ve Selanik'e kadar ücretsiz bir yol. Bizi Selanik'ten sonra girdiğimiz otobanda uyarıp çıkardılar ama Selanik'e kadar bir sürü polisin önünden geçtiğimiz halde uyarmadılar. Otoban girişindeki levhada da motorsuz araçların girebildiği belirtilmişti. Hatta bana da ilginç gelmişti. :)

Selamlar
five

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
@five

Merhaba, bana bu bilgiyi orada yasayan yunanli bir bisikletci vermisti. Bu durumda kullanilabilir o otoban. Guzel yol ama pek yerlesim yeri ihtiyac icin benzinci dukkan pek yok. Sizin nasil oldu otobanda tecrube ?

Keske izinim olsaydi birde evli olmasaydim :)) gerci yeni geldim kesan -oludeniz arasi yoldan ama olsun gelirdim gene :))

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Karaca
@S.Koca iki hafta biraz uzun bir sure ama geze geze gidilecek. Madem Yunanistan i gorucez tam görelim...

• Beğen
Tepkiler: S.Koca
@S.Koca Bu turda otelde kalmayı dusunmuyorum. Çadırlı bir tur olacağını ilk mesajimda belirtmiştim. Günlük yiyecek, içecek ve camping ücreti olacak sadece. Bir veya birkaç tur arkadaşı da bulabilirsem bu gezi için onlarla da konuşup ona göre bir bütçe çıkarmak daha doğru olur diye dusunuyorum. Saygılar...

@Wasabie Hastalar yollarınızı gözler :)

Konu takip, eğer gerçekleşirse, deneyimlerinizi paylaştığınız bir günlük, Blog ya da Vlog olursa tadından yenmez okurken, izlerken.

• Beğen
@Groims tabiki de resim video herşey olacak. Sırf bu tur için xioami yi kamera aldım :)

İyiymiş.. Günlük ortalama 70 kmlik bir tur.. Düşündüğün rotayı bir harita üzerinde görmek isterdim..

• Beğen
@mervan kızıl evet günlük 70 veya 100 km lık bir tur olacak. Acelem yok geze geze gideceğim. Özellikle türk köylerinden gecip güzel sohpetler yapmayı planlıyorum oradakiler ile. Bakalım kısmet insallah o günleri de görücez...

@Altan Bora KOÇ Evet çok güzel bir tur olacak. Birde bu güzel turu paylaşacak arkadaşlar olursa yanımda daha bir güzel olacak...

Büyük bir zevkle gelirdim ancak türk vatandaşlığım var, bütün ülkeler itina ile vize vermiyor :D

• Beğen
@Speker

Merhaba,
Aslnda biz de zorunluluktan girdik otobana. Tur arkadaşımın bisikletinde çıkan bir sorun yüzünden İstanbul'dan geç hareket edebildik otobüsle. İpsala yerine Keşan'a gittik ve oradan pedal basmaya başladık öğleden sonraki vakitlerde. Sınır geçmemiz akşam saatini buldu ve karanlıkta Dedeağaç'a ulaşmamız gerektiği için en anayol olan otobanı seçtik. Aydınlık olsa ve vaktimiz de olsa ara yollar daha keyifli olabilirdi ama gecenin o saatlerinde, özellikle köpeklerden bir nebze uzak olabilmek için otoban kurtarıcı oldu bize.

Selamlar

five

Ben sık sık İpsala-Selanik arasında gidip geliyorum (Arabayla) otobanda bisikletli hiç görmedim, şehirler arası yol fena değil, genellikle düz.

• Beğen
Geri