Gidona takılan bisiklet çantalarından kullanıyorum. Sırt çantası hem giysileri buruşturuyor hem de sırtımı terletiyordu. Ben de böyle bir çözüm buldum.
Genelde bagaj çantası,gidon çantası,sele altı çanta birlikte kullanıyorum.Sele altı çantada yedek lastik,alyan vs. var.Bagaj çantasında reflektörlü yelek,pompa,maske,kışlık eldiven,yiyecek,içecek oluyor.Gidon çantasını gözlük ve telefon için kullanıyorum.Akşamları ön aydınlatma takmak için gidon çantasını çıkarıyorum.Biraz kalabalık ve ağır bir kombin ama ağırlık meselesini çok önemseyen biri değilim,seviyorum çantalarımı. :islik:
ilk zamanlar herşeyi sırt çantasında taşıyordum ancak uzun turlarda hem omuzlarım ağrıyordu hem de sırtım terden ıslanıyordu..
sonra bagaj çantasına geçtim, hem omuzlardaki baskıdan hem de sırttaki terlemeden kurtuldum
telefon anahtar para gibi küçük şeyleri de kadro çantasına atıyorum
Forma ceplerini ilk defa dün denedim ve pompa,yama seti,levye,telefon,mp3 çalar,kışlık tayt,2 anahtar,5 TL bozuk para,0.5 ml su koymama rağmen hiç rahatsız etmedi
Bazen çok yüküm olmasına rağmen çanta almamakta direniyorum. Şu an için formanın ceplerini kullanmaya devam ediyorum telefon, sigara, çakmak, cüzdan, hatta bazen kitap bile koyuyorum.
@Anonim sigaramı sendemi be admin biran önce bırkman dileğiye ..
ben fazla yük taşımam pompa iç lastk bisiklet kadrosunda levye,yapışkanlar vs kutuda arka cepte cep telefonu arka cepte para,yiyecekler arka cepte
Şehir bisikletinde heybe vardı. Kamyonet misali gidiyorduk. Çok da rahattı. Yol bisikletiyle birlikte tek seçeneğim sırt çantası. Zor olur diyordum ama arkadaşın çantasıyla deneme şansım oldu. Deuter'in bisiklet için sırtı fileli 12 yada 20 litrelik modellerinden birini seçip sırtta taşıyacağım.