Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yükünüzü nerede taşıyorsunuz?

mehmetsunu

Kaldato ile sohbeti kestim.
Tepki
13.144
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Yükünüzü en fazla nerede taşıyorsunuz.

Scudo
ne olursa sırt çantama atiyorum

Kışın:
Product-orgnzrs-flwcaddy.jpg

Yazın ikinci matara taşımam gerektiğinde ya ceplerime dolduruyorum ya da sele altı çanta taşıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yağız Gökmen
Bu arada bu konu ile açmiş olduğum anket nerede.

Gidona takılan bisiklet çantalarından kullanıyorum. Sırt çantası hem giysileri buruşturuyor hem de sırtımı terletiyordu. Ben de böyle bir çözüm buldum.

Genelde bagaj çantası,gidon çantası,sele altı çanta birlikte kullanıyorum.Sele altı çantada yedek lastik,alyan vs. var.Bagaj çantasında reflektörlü yelek,pompa,maske,kışlık eldiven,yiyecek,içecek oluyor.Gidon çantasını gözlük ve telefon için kullanıyorum.Akşamları ön aydınlatma takmak için gidon çantasını çıkarıyorum.Biraz kalabalık ve ağır bir kombin :) ama ağırlık meselesini çok önemseyen biri değilim,seviyorum çantalarımı. :islik:

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
ilk zamanlar herşeyi sırt çantasında taşıyordum ancak uzun turlarda hem omuzlarım ağrıyordu hem de sırtım terden ıslanıyordu..
sonra bagaj çantasına geçtim, hem omuzlardaki baskıdan hem de sırttaki terlemeden kurtuldum

telefon anahtar para gibi küçük şeyleri de kadro çantasına atıyorum ;)

Forma ceplerini ilk defa dün denedim ve pompa,yama seti,levye,telefon,mp3 çalar,kışlık tayt,2 anahtar,5 TL bozuk para,0.5 ml su koymama rağmen hiç rahatsız etmedi:)

Bazen çok yüküm olmasına rağmen çanta almamakta direniyorum. Şu an için formanın ceplerini kullanmaya devam ediyorum telefon, sigara, çakmak, cüzdan, hatta bazen kitap bile koyuyorum. o_O

sırt çantam var yama takımı yedek iç lastik küçük pompa var içinde para vs de tabiki çok fazal rahatsız etmiyor

@Anonim sigaramı :uzgnm: sendemi be admin biran önce bırkman dileğiye .. :)
ben fazla yük taşımam pompa iç lastk bisiklet kadrosunda levye,yapışkanlar vs kutuda arka cepte cep telefonu arka cepte para,yiyecekler arka cepte :)

• Beğen
Tepkiler: Tolstoy ve olympos
Sırt çantasında..

Eğer katlanıra binmişsem çantayı gidona öne asıyorum..

Ama hayalimdeki sırt çantası da olabilen sele altı heybesi...
Çok şey mi istiyorum???

Sırt çantası kullanıyorum bende. İplerinide belimden başlayınca benden bir parça gibi oluyor :)

En iyisi bence heybe... gerektiğinde annemin sparişlerini de atıyorum on numara oluyor :)20150721_120205.jpg

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Şehir bisikletinde heybe vardı. Kamyonet misali gidiyorduk. Çok da rahattı. Yol bisikletiyle birlikte tek seçeneğim sırt çantası. Zor olur diyordum ama arkadaşın çantasıyla deneme şansım oldu. Deuter'in bisiklet için sırtı fileli 12 yada 20 litrelik modellerinden birini seçip sırtta taşıyacağım.

Hem çanta hem heybeyi denedim kesinlikle heybe derim.. sırtınız nefes alıyor ve aşırı terleme olmuyor

Arka bagaja çantayı lastikle monteliyorum. Sırtta öanta çok ter yapıyordu,

Geri