Scudo Sports

Yollara Vur Beni!

Doğa Can Yaman

Daimi Üye
Tepki
293
Bisiklet
Cesur
Evet, "Yollara vur beni!" diye haykırdığını hissedebiliyorum bisikletimin :) Uzun zamandır gerekli parçalarını bir türlü getirtemediğim için ayaklanamamıştı bisikletim. Ve sonunda bugün buzlu yollarda ilk test sürüşünü gerçekleştirdim. Daha frenleri bağlanmadığı için yavaş gittim :rolleyes: Sanki dünyanın en güzel bisikletine biniyordum neredeyse gerçeklik algımı kaybettim :p Ne de olsa uzun zamandır bu hale gelmesini bekliyordum. Daha emekleme aşamasında yaza kadar birçok değişiklik geçirecek. Bu bağlamda önerilerinize de açığım...

(link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link)

Scudo
Doğa Can;
Bisikleti çözemedim.Eski diamond kadrosu mu ? Yorum ve görüş yazabilmek için,bu bisiklette yapmak istediğin değişiklikler neler?Mevcut donanımların ne? Hepsinden önemlisi,yanlış hatırlamıyorsam "Uzun yollar" planlıyordun.Bu bisiklet o bisiklet mi?

Hayırlı olsun Doğa gözün aydın diyelim, ilk tura bununla gelirsin artık

• Beğen
Tepkiler: Doğa Can Yaman
@Eser Sevinç

Çok teşekkürler. Öyle planlıyorum artık tatilden sonraya kaldı gibi :)

@Derya Keçeci

Evet eski Diamond kadrosu. Jantları Alesa 9021 model Belçika malı ama üretimi yok firma da kapanmış Alex olmuş sanırım ismi. Lastikler Marathon Plus 45c

Ön göbek acera, arka göbek deore

Ruble, zincir, aynakol, fren-vites kolları Deore serisinden 3x9 sistem.

Gidonu İngiltere' den getirttim BBB Multibar.

Pedal wellgo nun bmx pedallarından.

Kadro, maşa, furş takımı ve gidon boynu bisikletin kendi parçaları.

Değişiklik olarak ufak tefek parçalar ve aksesuarlarla tamamlanacak. Sele, sele borusu, kelepçesi, ön ve arka bagaj, aydınlatma sistemi, ayaklık, belki gidon boynu ve furş sistemi değişebilir. Şu an için aklıma gelenler bunlar. Ha bir de güneş panelleriyle enerji elde etme çabalarım olacak.

@Mehmet_Cuci

Şehir değil, uzak diyarların canavarı diyelim :)

Tur gidonuna bayıldım. Tarzım değil ama sırf görünüşü için bir tane toplamak lazım sanki. Umarım hayallerini gerçekleştirirsin kardeşim. Kazasız yolculuklar...

• Beğen
Tepkiler: Doğa Can Yaman
parçalar çok güzel, ama kadronun boyaya ihtiyacı var sanki..

@Tolga Günsezer

Ben de bayıldım. İnanılmaz keyifli. Yol gidonu mu taksam diye tereddüte düşmüştüm ama iyi bir seçim yapmışım. Çok teşekkürler :)

@Abdulkadir ARSLAN

Evvett. :D

@felis911

Teşekkürler

@Erdem KONYALI

Böylesi görünmesini özellikle istemiştim. Parçalar da eskiyince sorun olmayacaktır :D

of bu nedir böyle:)kazasız bol pedallamalar...

Geri