Scudo Sports

Yollar hepimizin paylaşalım

Başkanımızın bi eksiği kalmış oda foruma üye olmak:D:D

Darısı tüm illerimizin başına..Muğla bisiklet platformuna yaptıkları ve yapcaklarından dolayı sonsuz tebrikler...

Görüşmek üzere..

Scudo
Sizler bence bir numarasınız dostlar kimse darılmasın ama bence Muğla'lı arkadaşlarımız bu işi en yi yapan grup. Harika plan proje yapıyorlar çok iyi organize olabiliyorlar . :)

Tebrikler dostlar darısı bizim başımıza:)

@Nur Çetinkaya
Nur merhaba sizlerin bu konuda yanımız olmanızı bilmek bizlere daha fazla güç veriyor.İlgin ve desteğin için teşekkür ederim.Unutma bizlerde her zaman Denizli'li dostlarımızın yanındayız.

@atteleia
Umarım diğer illerimizdede buna benzer uygulamalar olur.Desteğiniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...

@Hasan Hakan Koç

Hakan'cığım merhaba,rica ederim ne demek sizlerde İzmir'de güzel işler ve geziler yapıyorsunuz.Güzel dileklerin için teşekkür ederim.Unutma 25-28 Ekim Gökova pedallarımın altında gezimize seni ve İzmir'li dostlarımızı bekliyoruz...

@Bülent ÖZER
Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Alpay ipekgil
Projemize destek veren ve bize yazan tüm bisiklet forum üyelerine teşekkür ediyorum
bizleri daha büyük adımlar atma yolunda cesaretlendiriyorsunuz
resmi duyuru yapıldı mı bilmiyorum ama
ben tekrar tüm bisiklet dostlarını
26-28 ekim tarihinde yapacağımız"GÖKOVA PEDALLARIMIN ALTINDA TURUNA BEKLİYORUM"
MUĞLA SİZLERİ AĞIRLAMAKTAN ÇOK MUTLU OLACAKTIR
herkese selamlar
dilek bulut
"yollar hepimizin paylaşalım"

@dilek bulut

Dilek Hocam merhaba

Artık ok yaydan çıkmış bulunmaktadır. Bunun geri dönüşü yoktur. İlk ağızdan ve yetkili biri olarak sizden duyduk. 25- 28 Ekim tarihlerinde biz bisikletseverler
Gökova pedallarımın altında tutundayız, tabi kısmetse.

Sizlerle, hepinizle, ve daha da, yeni tanışacağımız bisikletlilerle beraber pedallamanın ateşi, şimdiden içimizi sardı. Bu günler yaklaşırken büyük bir toplanma kampanyası başlatırız artık.

Yollar Hepimizin Paylaşalım

Sevgi ve selamlarımla.;)

Görüşmek üzere.

Muğla bisiklet platformu olarak kalbi bisiklet sevgisiyle çarpan tüm dostlarımızı 25-28 Ekim 2007 tarihinde düzenlenecek olan Gökova pedallarımın altında gezimize bekliyoruz.

Muğla bisiklet platformu mekanikeri
Ali KIRBAŞ

@Ender Alıcıoğlu

Ender ağabey, destek mesajların için çok teşekkür ederiz. aslında önemli olan, bütün bu yaptıklarımzın topyekün yaşamda karşılığını bulması.Halkta bu bilinci uyandırabilmek...O zaman hepimiz çok daha zevk alacağız bu işlerden...Çİn gibi olamayız belki ama, sayımız daha da artar...artacaktır...

Bekliyoruz...ekimin sonlarında hep beraberiz...:)

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Tebrik ediyorum.Tek kelimeyle harika iş.Bunda emeği geçen herkesi tek tek tebrik ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: Altan Kalay
can abi,fırat abi..altan abi..we aklıma gelmeyen diger muglalılar...ender abi we ilknur abla.... daha hiç görüşmke kısmet olmadı ama izmirden hakan abii:)yokyok..ekim sonu çok renkli gecicek:)

Öncelikle sizleri ve bu tabelaları koyan belediyelere çok çok teşekkür ediyorum.Umarım kısa zmanada yaygınlaşarak İzmir ve çevre illerdede bu tabelaları görürüz.

Yapmış olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum.Umarım kısa zamanda yurdumuzun her tarafına yayılır.

Geri