Scudo Sports

Yoldaki Haber Her Cumartesi Saat 12:50 de TRT1'de

Scudo
Ben Hasan Söylemez'i biliyorum. İlk kez bir gazetenin iki sayfasında okumuştum. Cebinde hiç parası olmadan bisikletle yollara düşmüş bir gazeteci. Çok enteresan biri. Bisiklet bakımını falan on beş günde öğrenmiş ve tura başlamış. Sonra internetten yazılarını okumuştum.
Bisiklet artık televizyonlarda yer buluyor. Ne güzel.

İki gundur izliyorum su anda da karsimda. Bisiklete pek yer verilmese de televizyonda gosterilmesi guzel.

QUOTE=Enes.Şahbaz;1683217]https://i.hizliresim.com/nP0E7g.jpg
Cuma'dan itibaren her gün 00.05'de TRT1 de

(link)
Türkiye'yi bir uçtan diğer uca gezmeye var mısınız? Hızla değişen memleketi, en yavaş kara aracı bisikletle izlemeye hazır mısınız? Yoldaki Haber TRT 1 ekranlarında başlıyor. Memleketin dört bir yanından yeşeren umut filizlerini aramaya gidiyoruz. Yeni Türkiye'nin izini sürmeye gidiyoruz. Yeni Türkiye'nin filizlerini arıyoruz, karış karış, memleketimizin her köşesinde...

Çok güzel, çok sevindim ama bu yayın saati nedir arkadaş. Bisikletçi adam sabahın köründe yollara düşer, erken yatar. Çok geç saate konması iyi olmamış. Tamam bu ülkede prime time da yayınlanması beklenmiyor ama en azından daha makul bir saate tekrarı da olsa konmalıdır. Yine de izleyeceğim, en azından kaydedip sonra izleyeceğim.
Emeği geçenlere:alkis: :alkis: :alkis:

Dünya kupası maçları arasında mükemmel olmuş. Maç bitiyor, yoldaki haber, tekrar maç. Çok iyi :)

program bi kaç gundur yayınlanmıo kalktımı aceba

Çekimler devam ediyor. Her gün olunca bölüm yetişmiyor. Pazardan sonra tekrar yayına başlıyor trt de çok memnun çok izleniyor.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
@ulas

O zaman ne diyoruz ?

Pazardan sonra izlemeye başlıyoruz. Bugüne kadar bilmeme rağmen izleyemedim. Ama bundan sonra hep izleyeceğim bir mani olmadığı taktirde. İnşallah çok daha tutulur da saati de erkene alınabilir.

Ben programim icerigini cok sevemedim acikcasi sanki Soray uzun yolda havasi var. Ilk duydugumda ise bisiklet bazli bir prpgram olicagini dusunmustum. Biraz hayal kirikligi oldu ama izliyorum

Kullanmaya usendigimden turkce karakterler yok ama bunlar hep tepetolk!!!

ben de hevesle izlemek icin bekledim. ama koskoca devlet televizyonunda hukumet propogandasi yapiyor resmen... yazik. bisikleti de buna alet etmisler.

Program birkaç gündür bana mı hiç denk gelmiyor yoksa yayından kaldırıldı mı acaba?

Programin yeni bolumlerini cekiyorlarmis. Once haftalik bir program olarak dusunulmus sonra hergun yayinlanmaya baslayinca tabi bolum stoku hic kalmamis ve yeni bolumler cekiyorlarmis diye soylemisti.Program sunucusu ve bisiklet gezgini Hasan Soylemez Abimiz...

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İŞe yaramaz yariŞma programlari , ne ÜdÜĞÜ belİrsİz dİzİler ve sonradan gÖrmelerİn ne yİyİp ne İÇtİĞİ kİmİn elİ kİmİn cebİnde programlari en Çok İzlenen saatlerde yayinla.bİsİkletle İlgİlİ bİr programi gece yarisi ekranlara getİr kİ kİmse İzlemesİn.

@Ahmet Özcan

Öyle demeyin Ahmet bey. O kaliteli(!) programlar olmasa halk nasıl uyutulacak. Nasıl geçici mutluluklar oluşturulup alttan alta maddi, manevi ve kültürel yıkıma uğratılacak. Nasıl "trend" yerler, olaylar, hareketler takip edilecek. O saatlere bisiklet vb faydalı şeylerin anlatıldığı programlar koyarlarsa yapılabilinir mi bunlar? Mazallah halk bilinçlenir, ülke kalkınır falan. Değerini bilelim bu güzide(!) programlarımızın lütfen.

@Ahmet Özcan
Arz talep meselesi. Bisikletli gezi programı daha çok izlense daha iyi saatlere koyarlar.

Programda bisikletli gezi degilki. Progran gezi programi bisiklet süs bence

Kullanmaya usendigimden turkce karakterler yok ama bunlar hep tepetolk!!!

İçinde bisikletin de olduğu bir belgesel programı.

Facebook : Hasan Söylemez
(link)

Geri