Scudo Sports

Yolcu yolunda gerek.

Okan71

Aktif Üye
Tepki
147
Scudo
herkez yolcu oldu .bi furyadır gidiyor bakalım ama gerçekten vahşi duruyor güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: Okan71
Hayırlı olsun , güle güle kullanın. :)
Yol bisikletine ilgi giderek artıyor. Ne güzel :)

• Beğen
güzel makina, bize de heves ettiriyorsunuz bunları. :) hayırlısı olsun tekrardan..

• Beğen
Herkese çok teşekkür ederim. 5 yaşımdan beri bisiklete binerim. Ama ilk kez bir yol makinam oldu. En büyük farkı şu ; meğerse daha önce hep ben taşımışım bisikleti , ilk kez onun beni taşıdığını hissettim. Her hareketinize anında tepki alıyorsunuz. Gerçekten zevkli. En büyük olumsuz tarafı ise ; yoldaki her türlü çer çöp ve çıkıntıyı olduğu gibi hissediyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel olmuş.

• Beğen
Kesinlikle bu yaz yol bisikletinin büyüdüğü yaz olarak tarihe geçecek :)

Çok hoş bir bisikletiniz var, malzeme seçimi çok yerinde ve ağırlık oldukça tatminkar aluminyum bir bisiklet için.

Güle güle kullanın, ilerleyen zamanlarda karbon bir maşa kesinlikle çok şık olur ;)

Hayırlı olsun gerçekten çok güzel bir bisiklet.

• Beğen
Teşekkür ederim arkadaşlar. Umarım herkes gönlündeki bisiklete birgün sahip olur.

okan bey: Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel güle güle kazasız kullanmanız dilegiyle...

@bts.elektronik

evet dogrusun abi. bende farkettim .
nedir bu furya bi anlamadım beninde cevremdekiler yollandılar.
2 tane mtb den sonra 1 yol olsun be..
ne yapsak bizdemi yollansak..

• Beğen
yawww çok dehşet olmuş yawww... benim bisikletime kardeş gelmiş :D hayırlı olsun abeyyy

• Beğen
@deli kadir

Teşekkür ederim sizin bisikletiniz de çok güzel. Kendinize ait bir stil oluşturmuşsunuz.

• Beğen
Tepkiler: deli kadir
hayırlı olsun okan, kazasız belasız yol alsın...
cumartesiye mıncıklarız artık...

• Beğen
Gerçekten güzel ve amaca yönelik bir bisiklet olmuş. Yeterince hafif, ama uçuk değil :) Hayırlı olsun. Ne kadara mal oldu diye sorsam? :D

• Beğen
Süper bir bisiklet..Güle güle kullanın..Yol bisikletine merakım giderek artıyor :)

• Beğen
Okanım hayırlı olsun !...
Şu bizim Her Cumartesi Pazar saat 09:00 da antrenman grubuna Mtb ile gelen Yol Bisikleti ile çıkıyor.
Yol bisikleti virüsünün nasıl buluştığını arkadaşlara anlatsan belki onlarında daha çabuk doğru yolu bulmalarına bir yardımın olur !...

Geri