Scudo Sports

Yola lazer yansıtan arka stop lambası

Bisiklet fiyatına far, fiyatına şaşırmamak elde değil. Forumda kullanan var mıdır acaba

Scudo
Evet şarjlı. 4 adet seri bağlanmış 18250 batarya ile çalışıyor. Bataryalar aşağıdaki fotoğrafta göreceğiniz gibi kadroya takılabilecek bir kılıfa sahip. Kablodan kurtulmanın imkânı yok. Gizlemek için bataryayı gidon boğazının altına takabilirsiniz.

bende gittigidiyordan aldım gayette memnunum kullanım açısından güzel ve dikkat çekiyor... Pil konusunda herkes aynı şeyi yazmış . Doğal olarak enerji harcayacak ne yapalım. okadrda büyütülecek sorun edilecek bişi değil bence. Tavsiye ederim. hoş oluyor:)

bende aldım bu üründen. gayet iş görüyor. lazer olayı da farklı bir hava katmış ürüne. arka kısımda beş led var. üç farklı kombinasyonda yanıyor. lazer de sabit ve yanıp-sönme şeklinde iki farklı ayarı var. piyasada bu üründen çok fazla var. 25 tl yede var 75 tl yede. ucuz olanlar çakma imiş bilginiz olsun. "my lane" marka olanı almaya çalışın.

Ben gitti gidiyor dan almıştım. Evet Pil tüketimi yüksek. Ancak hoş bir ürün. Özellikle kadıkoy sahil bandında elektirik falan kesildiğinde bisiklet yolunda zifiri karanlıkta harika gözüküyor. Bazen arkama bakarken kaza yapacak oluyorum :) Pil sorunu da sarj edilebilir pillerden aldım akşamdan koyuyorum gelince sarja sabah alıyorum bir kaç gün gidiyor rahat...

@oguz kocaoglu Evet 4-5 kere alışveriş yapmıştım. Bir kaç yıldır sadece gearbest ve aliexpress takılıyorum ancak buyincoins'te fena değildi. Sanki sattığı ürünlerin kalitesi diğerlerine göre az daha vasat gibi, ekonomik olmasına bağlıyorum bu durumu. Son alışverişimi 2 yıl önce yapmışım, hiç problem yaşamadım bu siteyle..

Geri