Scudo Sports

Yol yarış bisiklet tavsiyesi yardım

hangi bisiklet tercih edilmeli , alınmalı , uygun , kaliteli?

• Toplam katılım
    44
  • Anket kapanışı .
@emre topal

Yok ben fuji Roubaix 3.1 dusunuyorum scott dusunuyodumbi ara donanimlari dusuk fiyat pahali giantta da scr 0 dusunuyodum sonra vazgectim canyonla fuji dusunuyorum suan buyuk ihtimal fuji alicam 1-2 haftaya

Scudo
Bende merida sculture 903 kafama yattı almayi düşünüyorum da neden vazgeçtiniz giant tan ayıp olmassa :)

SCOOT SPEEDSTER S30, Giant TCR 2 Compact ya da Focus CULEBRO SL 4.0. Bu üçünden birini almanızı öneririm.

@emre topal

bilmem gıant düşündüm bi ara sonra bıraktım pek ısınamadığım bir marka oldu için herhalde :)

Aslında orası öyle de tavsiyeler giant ve scott Diyor başka Birşey demiyor :D

merida 903 ü düşünmenizi ben de tavsiye ederim. ama onun dışında ktm i de mosso yu da scott u da yakından gördüm. Size önerim scott olacaktır. Ktm ve mosso benm gözüme çok çelimsiz ve güvensiz göründü. 1.sırada merida (bütçemi arttırana kadar almayı düşündüğüm bisiklet) ikinci sıraya da scott ı koyarım ben olsam. Siz yakından incelediniz mi bisikletleri ?

Merida yi inceledim bende çok hoşuma gitti ama oneriler dinliyip doğru bisikleti almak isterim diğerlerine bakamadım malesef

Anket günceldir merida speeder t5 alıp dropbar yapmayı düşünüyorum scultura 903 almak yerine ne dersiniz ?

@emre topal

903'e göre pek bir artısı olmaz bence, üstelik oldukça daha pahalıya gelir (Gidon değişimi yeterli değil, gidon boğazını değiştirmeniz ve STI kollar almanız gerekecek).

Malzemeleri bana daha iyi ,sağlam geldi açıkçası 200 lira fazla verip t5 almaya değer mi diyim peki ?

Arkadaşlar konu günceldir. Merida scultura 903 vs cube peloton pro almayı arasında gidip geliyorum ama Cube yi almayı düşünüyorum bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba ?

Merida 903 al. Ben satın aldım çok memnunum.

Kron Rc4000 kullanan biri olarak ve sürekli üzerindeyizşiddetle tavsiye ederim.

3100TL'ye kadar yol bisikleti tavsiyesi.

Ktm strada 2000 oneririm. Gecen senenin modelini 3500TL den veriyordu efor bisiklet/pendik. Pesinde istedigin fiyata dusebilirler belki, tabi satmadilarsa. Kadro boyu olarak 57" vardi ellerinde.

Ayni sekilde bir sene onceki modeli guzel bi fiyata pesin almistim efordan.

Yol bisikleti bi defa aklina girdiyse tur bisikletine hic bulasma. Konfor vs diyerek fx 7.5 almistim zamaninda [emoji17]

• Beğen
Tepkiler: gezerfen
Ben de benzer bir araştırma yapıyorum. Cube Peleton'u da listene al derim.
(link)

Bu giriş seviyesi model düşük donanımına rağmen kadro olarak tam not almış.

road.cc'nin şurada bir incelemesi var.
(link)

@usereleven hocam kadro iyide grupset ve jant seti çok aşağılarda kalmış Türkiye de 2500 tl gibi fiyata satılır bence alınmaz ederi 1700 civarı oda isimden dolayı.

Ktm Strada 1000 alan oldumu bu süreçte?

@emre topal Cube yok, Merida yok, Canyon yok,... nasıl oy kullanacağız??? :)

Oooo! Eski bir konuymuş...

Geri