Scudo Sports

Yol yarış bisiklet tavsiyesi yardım

hangi bisiklet tercih edilmeli , alınmalı , uygun , kaliteli?

• Toplam katılım
    44
  • Anket kapanışı .

emre topal

Üye
Tepki
1
Selam arkadaşlar yarış bisikleti almak istiyorum ama bikaç şey takıldı aklıma ;
MOSSO 722 RACE 105
KRON RC 4000
TREK 1.1
KTM STRADA 1000 CD
Yada bunların yerine sadece sehir bisikleti olarak önceden düsündüğüm trek fx 7.4 olabilir , asfalt sokaklarda hız yapacağım tamamen zevk almak amaç.
tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar pek anlamadığım için fikir sahibi olduğum söylenemez ama benim kafama hepsi güzel geldi özellikle mosso 722 race 105...

Scudo
Yok mu arkadaşlar tecrübe edinmiş bilen yardımcı olan birileri

Salcano xrs 030 apex'e bak derim

Salcano nun kadrosu nasıl bide bu anketteki bisikletlere kafa tutabilir mi ?

farkındamısın bilmiyorum ama mossonun kadrosu dandik olduğu için ucuz
kadroyu dandik,ekipmanları kaliteli kullanmış

normalde 105 setli standart bir yol bisikleti
en az 2700 den başlıyor

@emre topal

Mosso ve Kron hariç listedeki diğer bisikletlerin kadrosu 3 adım öndedir önce bunu söyleyeyim. Donanım konusuna gelince, Scott ve KTM, Giant ve Trek modellerinden 1 seviye daha üstün dolayısıyla ben oyumu Scott ve KTM'e veriyorum ikisi de kaliteli markalardır gözünüze hoş gelen modeli almanızı öneririm.
Salcano markası fiyat/performans markası eğer iyi bir donanım istiyorsanız Salcano XRS030 modeline bakın. Sram Apex donanımı mevcut Scott ve KTM'de Shimano Tiagra donanım mevcut. Apex, Tiagra'dan biraz daha üstün.
Şunu söylemek isterim ki yol bisikletinde bana göre kadro çok önemli değil çünkü dağa taşa girmiyorsunuz asfaltta sürülen bir bisiklet dolayısıyla jant ve donanım biraz daha önemli.
Bu durumda jant bakımından yine Salcano diğer modellerin önüne geçiyor. Fiyat konusunda ise Scott ve KTM'den ucuz. Eğer Salcano'nun görünüşü gözünüze hoş geldiyse ona bakın ama içinize sinmezse Scott veya KTM'den birini seçin.

Scott speedster s30 ve focus Culebra 3.0 ve giant scr 0 arasında seçim yapmaktayım

@emre topal

Bahsettiğiniz modellerin hepsi 2013 mü yoksa 2014 modelleri mi bekleyeceksiniz?

3000 lira bütçem var hangisine uyarsa artık :) Şubat in 2.ci haftası alacağım bi tanıdığım bana salcano xrs 002 tiagra yı önerdi ama kadrosu felan nasıl acaba

@emre topal

Donanım çok önemli değil ise Scott bakmanı öneririm.

Çok yüksek donanımım olsun demiyorum sadece kadro biraz sağlam olsun donanım sonrada alırım tiagra 105 den 1 model düşük çok fazla aratmayacagını düşündüm

@emre topal

O zaman Scott tercih etmeni öneririm üzmez.

Salcano xrs 002 tiagra modelinde carbon kadro ve maşa varmış o nasıldır scott a göre peki , ankette giantı işaretliyorlar :)

@emre topal

Scott'da karbon maşa.
Anket bence yanlış bir anket olmuş çünkü hepsi aynı donanım değil Giant'ın donanım Sora, Tiagra'nın bir düşüğü.

Haklısınız giant scr 0 olacaktı o 1 yazmışım , salcanonun xrs 002 kadrosuda karbon muş sanırsam

@emre topal

Giant SCR 0'ın maşası alüminyumdur.
Salcano'nun xrs002 diye bir modeli yok bir daha kontrol eder misin?

Geri