Yol STI arıyorum.

tayfur

Forum Bağımlısı
Tepki
1.026
Shimano, 8x2 li sistem STI kol arıyorum. Eski olması önemli değil, çizikli olması da önemli değil. İş görecek birşey arıyorum. elinde fazla bulunup da uygun fiyata bırakacak varsa bana özel mesaj atınız.

Scudo

burgazz

Forum Bağımlısı
Tepki
324
tayfur hayırdır yol bisikletıne mi gecıcıen yoksa baska bırıne mı:)

tayfur

Forum Bağımlısı
Tepki
1.026
Yol bisikletim var ama iyileştirme çalışmaları yapıyorum abi. :) Aynı zamanda ön değiştirici, frenler ve iyi bir gidon da arıyorum. Bütçem sınırlı olduğu için pahalı parçalarda 2. el alabilirsem iyi olur dedim. Bakarsınız yol bisikletim yeteri kadar iyi olursa MTB'yi satarım.

bu arada 8x3 de olur kollar.

güray

Daimi Üye
Tepki
84
merhabalar tayfur,shimano sora stı kol satıyorum,kablolar,cable guide dahil.ekonomik bişey arıyorum demişsin benimkisi 100ytl.fren kolları kesinlikle çiziksiz.yalnız sol kolda plastik kısımda uzaktan görünmeyen bir çizik var.istersen sora fren bacakları var onlarda sıfırdan farksız.pabuçları 1 kere bile kullanılmadı.satmaya çok ihtiyacım var umarım fiyatta anlaşırız.numaram 05358539099

tayfur

Forum Bağımlısı
Tepki
1.026
konu şaka değil 8 aylık! yol bisikletimde artık tamamen farklı bir sistem kullanıyorum, yani STIlara ihtiyacım şu anlık kalmadı. gene de teşekkürler.

Murat CER

Forum Bağımlısı
Tepki
1.132
konunun açılış amacı olan ihtiyaç giderildiğinden konu kapatılmıştır..