Scudo Sports

Yol-Şehir Bisikleti Tavsiyesi

Cannmatik

Üye
Tepki
0
İsim
Can Matik
Bisiklet
Sedona
Merhaba ben 3000 civarında bir bisiklet almak istiyorum. Şu an sedona marka dağ bisikleti kullanıyorum ama asfalt yolda bir şehir veya yol bisikletinin rahatlığını vermiyor. Yol bisikletimi alsam şehir bisikletimi bilemedim. Çok fazla teknik bilgim yok bisikletle ilgili kron,scott,sedona veya giant düşünüyorum. Bana yardımcı olurmusunuz?

Scudo
Nerede kullanacağına karar vermelisin en başta.

Hybrid tarzı ihtiyacınız sanırım. Cube veya Trek in hybrid modellerini inceleyebilirsiniz...

Ya sadece asfalt yolda kullan acağım zaten dağ bisikletim var onu toprak yolda kullanırım.http://www.kronbisiklet.com.tr/assets/img/content/bisikletler/yol/28/dynamic/cg/1.jpgbu bisikleti düşünüyordum

Senin yerinde olsam triban 3 alirim. Boşa krona +2000 tl vermem cebimde kalır. İhtiyacını triban 3 karşılar bence.

Uzun tur yapma ihtimalinizi de düşünürsek şehir bisikleti almanızı öneririm. Düşündüğünüz markaların arasına da Trek'i koymanızı şiddetle tavsiye ederim. Ben Fx 7.3 kullanıcısıyım ve sürüş pozisyonu olarak rakiplerine göre daha konforlu bir sürüş sağladığını kendim bizzat birkaç farklı marka ile kıyaslayarak gördüm. Ama bu yazdığım yanlış anlaşılmasın sadece kendi görüşlerimi aktarıyorum bir başkasına bir başka model daha iyi gelecektir elbette.

Eğer ciddi para ayırmak istemem derseniz sedona önerebilirim sedona 610 kullanıyorum gayet memnun edici.

birkaç bisikletçi arkadaşıma sordum bana canondale trek scott veya giant yol bisikleti alıp yapabilirsem 23 lük lastik değilde 28 lik lastik takmamı bu şekilde daha rahat edeceğimi söylediler ama ben bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim. Ve 2000-3000 civarlarında bildiğiniz 1. veya 2. el yol bisikleti varsa buraya yazarsanız sevinirim

Bence biraz daha sabredip para biriktirin ve Wilier alın.Benim çok hoşuma gidiyor görünüm olarak,hem de insanların alabileceği fiyatlar bence :harika::)

Geri