taner sertel
Üye
- Tepki
- 1
merhaba ben taner. forumu bir süredir takip ediyordum yeni üye oldum.
eğer bisiklet önerileriniz olacaksa 1500 tlyi aşmamasını rica edeceğim. sınırım bu çünkü.
ben basketbolcuyum. hatta ankara'da milli takım seçmelerine çağırılan 35-40 oyuncu arasına da girdim. seçilemedim, nasip. geçen sene iki kere sağ ayak bileğimi sakatladım ve toplamda 1 ay koltuk değneği kullandım. ancak şu an bisiklet için bir sorun teşkil etmemektedir sakatlığım.
bisiklet sporunu seviyorum. eurosport'ta zamanım oldukça takip ediyorum.
aynı zamanda balık tutmayı ve kamp yapmayı da seviyorum. gideceğim yerler genelde asfalt yol onu belirtelim. bu durumda çadır, biraz erzak, olta takımları vs. bunları yanımda taşımam gerekecek.
1) yol bisikletlerine bagaj takılmıyor diye biliyorum, acaba bilgim doğru mu?
2) tur bisikleti ile yol bisikletinin hızına yaklaşabilir miyim?
3) hangisi sürüş bakımından daha rahattır?
4) yol bisikleti ile turlara katılabilir miyim?
bu soruların cevaplarını ve sizin söylemek istediğiniz şeyleri bekliyorum.
hoşçakalın.
eğer bisiklet önerileriniz olacaksa 1500 tlyi aşmamasını rica edeceğim. sınırım bu çünkü.
ben basketbolcuyum. hatta ankara'da milli takım seçmelerine çağırılan 35-40 oyuncu arasına da girdim. seçilemedim, nasip. geçen sene iki kere sağ ayak bileğimi sakatladım ve toplamda 1 ay koltuk değneği kullandım. ancak şu an bisiklet için bir sorun teşkil etmemektedir sakatlığım.
bisiklet sporunu seviyorum. eurosport'ta zamanım oldukça takip ediyorum.
aynı zamanda balık tutmayı ve kamp yapmayı da seviyorum. gideceğim yerler genelde asfalt yol onu belirtelim. bu durumda çadır, biraz erzak, olta takımları vs. bunları yanımda taşımam gerekecek.
1) yol bisikletlerine bagaj takılmıyor diye biliyorum, acaba bilgim doğru mu?
2) tur bisikleti ile yol bisikletinin hızına yaklaşabilir miyim?
3) hangisi sürüş bakımından daha rahattır?
4) yol bisikleti ile turlara katılabilir miyim?
bu soruların cevaplarını ve sizin söylemek istediğiniz şeyleri bekliyorum.
hoşçakalın.