Scudo Sports

Yol bisikletleri fotoğrafları paylaşımı modifiyeli ve serzenişli

@hamlet2006 vergiyle 1200 pound gibi bir fiyat. 10.000 küsur yapıyor. Sizin bisikleti satsaniz 10000 ustune koysaniz ultegrali bir karbon alırsınız hemde Turkiye sartlarinda bence gereksiz bir macera.

Üstüne Ultegra disk di2 düşünüyor idim.
(link)

Scudo
Ha o karbonla bu karbon bir mi dersen eyvallah haklısın. Ama bizim bacaklarda 1000 wattlik bacak değil.
@hamlet2006 valla Suleyman hocam beni yanlış anlama ama rahmetli amcamın meshur bir sozu vardi. Otturebilirsen borazancı başı ol derdi.🤣

@srdrmrs Canyon kadrolar gercekten hafif oluyor. Sram hafifligide eklenince 6.9 olasi rakamlar. Gule güle binin. Karbon gidon biraz daha hafif jantlarla sanki 6.7 leri zorlayacak gibi duruyor.
Gidon carbon , jantta 1390 gr. Sele borusu ve yeni bir sele ile 6.6 falan olacak. Bu agirlik icinde kafesler arka isik wahoo ve tutucusu var.

Ha o karbonla bu karbon bir mi dersen eyvallah haklısın. Ama bizim bacaklarda 1000 wattlik bacak değil.
@hamlet2006 valla Suleyman hocam beni yanlış anlama ama rahmetli amcamın meshur bir sozu vardi. Otturebilirsen borazancı başı ol derdi.🤣

Değer mi değmez mi , zamanım var mı yok mu , benim için fazla mı az mı tüm soruları cevapladım param da var.Tek sıkıntım hayatıma bir çalışan olarak devam mı edeyim yoksa iş mi kurayım.Çalışan olarak devam edersem 3 10 paraya çalışacağım uzamayacağım da kısalmayacağım da.Yaptığım işi hobi gibi göreceğim.İş kurmak hele de bu ortamda kurmak, 25000 liralık bisiklet almaktan çok daha zor geliyor.İnanılmaz bir ikilemdeyim.

@trainspotting35 sürdüm valla değerli dostum. alışığım bu çantaya aslında, çok dert etmedim ama hızımı çok kesti normal olarak. Bu tarz sürüş tekrar yapar mıyım bilmiyorum ama gerek olmayan eşyaları tespit ettim onları almam artık 🤒😬

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@Mhmm@ Üstteki paylaştığım çanta kombinasyonu 245 km lik 1 günlük sürüş için yeterli. 1598439050267.png1598439071912.pngİlk resim arka çantanın içine girenler. İkinci resim (biraz bulanık olmuş kusura bakmayın) Kadro üstü çantanın içine sığanlar. (Kadro üstü çantada yer vardı daha. )
Forma-yelek-tayt ta arka çantaya sığanlar arasında.

Son düzenleme:
@trainspotting35 şuan izmirdeyim ekipmanlar kayseride benim çanta içeriğimi göstermiyorum ama sizinkiler gayet makul olmuş. Ancak ben şehirler arası kalmalı gittiğim için giyecek biraz abartmış olabilirim. Sürüşü keyifkendirmek için yanıma drone da almıştım onlarda ağırlaştırdı. Ancak rüzgar çok müsaade etmedi kullanmaya bilinmezlik için almaya gerek yokmuş.

Toplanın yeni modifiye geldi.

Aynakol yaprakları 52-36 yapıldı. Arka ruble halen 11-34. Gidon değişti Prime Doyenne Aero Alüminyum gidon takıldı.

MNEN5269.JPGHOUY5633.JPGOWTV5129.JPG

Geri