Scudo Sports

Yol bisikletleri fotoğrafları paylaşımı modifiyeli ve serzenişli

@Emre Özhan uyariniz icin tesekkur ederim. Gittigi yere kadar. 7 tl ye aldim ikisini.
Uyarinizi dikkate alip takarken altlarina pul takacagim boylece sıkma alanini yayarak omrunu biraz daha uzatirim belki.
Çetin bey pul takmalar falan, çok tekniksiziniz. Maşallah diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Laciverdi
Scudo
@Mad Buddha Teknikçi değil mühendistir o, teknikçi olsa rondela derdi :) (thy teknikte çalışan teknisyenlerin mühendislerin teknikçiliğini beğenmeme ironisi içerir)
Mühendis değilim ama bende "pul" derim. Anlamayana "rondela, rondel" derim ?.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@Şeffaf Pinarello mu ? Oradan bakinca cok mu zengin gözuküyorum. Benim hic Pinarellom olmadı abi.?
Ben belki biriyle karıştırmış olabilirim :koptum:
ama yakışır he, bir sana bir de bana şöyle pinarello cervelo misss
yol bikinilerinize zil takıyor musunuz?

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Bu sele borusu da tam balık sırtı değil ama, hadi aero olsun. ?
Xrs001 sele borusu acaip balık sırtı işten dönünce baktım ?? borusu bile aero kurban olduğum ?

20191203_183632.jpg20191203_183646.jpg20191203_183701.jpg
Çin malı suluk kafeslerim geldi. Kupon indirimiyle iki tanesi 8 tl ye geldi. 3,5 tanede devletime aldim 15 tl de devletim aldı sağolsun. Toplam 22 tl ye halletmis olduk. Bence guzel durdu umarim dayanikli olur.

Önümüzdeki birkaç sene beni işe götürüp getirecek yeni bisikletim. Henüz test etme fırsatım olmadı, malûm kâr var ve yollar buzlu. Nasipse Nisan ayında sahaya indiririm. :)

20191201_131515.jpg20191201_131528.jpg20191130_170447.jpg20191201_131546.jpg20191201_131550.jpg20191201_131604.jpg20191201_131615.jpg20191201_131729.jpg

Önümüzdeki birkaç sene beni işe götürüp getirecek yeni bisikletim. Henüz test etme fırsatım olmadı, malûm kâr var ve yollar buzlu. Nasipse Nisan ayında sahaya indiririm. :)

215579 dosyayı görüntüle215580 dosyayı görüntüle215581 dosyayı görüntüle215582 dosyayı görüntüle215583 dosyayı görüntüle215584 dosyayı görüntüle215585 dosyayı görüntüle215586 dosyayı görüntüle

1 Yîllık spa masaji ustune portakal suyu beleş abonelik takas

Hayırli olsun makina yilan maşallah. Markasini çözemedim ayri mesele :D

1 Yîllık spa masaji ustune portakal suyu beleş abonelik takas

Hayırli olsun makina yilan maşallah. Markasini çözemedim ayri mesele :D
Teşekkür ederim.. Markası Diamant. Burda bir spor mağazasının toplama yaptığı bisiklet. Bu şekilde kendi markası diye satıyor.. Kadrosu Bottecchia Doppia Corsa ile aynı üreticiden alınıyormuş.

Takas teklifine ise, senin Giosla yazın Bursaya geldiğimde 1 tur verirsen düşünebilirim :D

Diamant_Razor_versus_Bottecchia_Doppia_Corsa.jpg

Teşekkür ederim.. Markası Diamant. Burda bir spor mağazasının toplama yaptığı bisiklet. Bu şekilde kendi markası diye satıyor.. Kadrosu Bottecchia Doppia Corsa ile aynı üreticiden alınıyormuş.

Takas teklifine ise, senin Giosla yazın Bursaya geldiğimde 1 tur verirsen düşünebilirim :D

215587 dosyayı görüntüle
Maşallah ya alet zehir gibi , nasil bir spor magazasi imiş yav ora ? Gercekten adamlarda vizyon var mis gbi kendi markasini üretiyorlar. Bizim mahalledekide çakma nayki 40 liraya satsin işte vizyon sifir bizimkilerde. Yurtdisindamiydin sen bro ?
Takas teklifine ise, senin Giosla yazın Bursaya geldiğimde 1 tur verirsen düşünebilirim
Bursa'ya geldiginde tabiki veririm bi tur. Fakat Gios torino'nun sahibi bana gicik kapip mafyayi saldi ustume haberin olsun. Olurda tam siprinte kalkarsinda yanina siyah bi minibüs yanaşirda ateş acarlarsa sorumluluk kabul etmem ona göre

Maşallah ya alet zehir gibi , nasil bir spor magazasi imiş yav ora ? Gercekten adamlarda vizyon var mis gbi kendi markasini üretiyorlar. Bizim mahalledekide çakma nayki 40 liraya satsin işte vizyon sifir bizimkilerde. Yurtdisindamiydin sen bro ?

Bursa'ya geldiginde tabiki veririm bi tur. Fakat Gios torino'nun sahibi bana gicik kapip mafyayi saldi ustume haberin olsun. Olurda tam siprinte kalkarsinda yanina siyah bi minibüs yanaşirda ateş acarlarsa sorumluluk kabul etmem ona göre
Evet yurtdışındayım. Birşey olmaz emanetçi diye forma yaptırırım seninle karıştırmazlar :koptum: :koptum:

Ben bir buçuk sene İtalyan'larla çalıştım abi. Adamlar çok kindar. En iyisi bile bir küser bir trip atar ki illallah edersin. Mafyasını düşünmek bile istemiyorum. Profil resmini değiştirmek seni kurtarmaz yani:) Gios'u teslim et kurtul derim.

Geri