Scudo Sports

yol bisikleti toplamak istiyorum yardım..

@bicycle16

Teşekkür ederim, maliyet hesabı yapmadım, parçalar hep değişik yerlerden toparlandığı için, Kadro ise İzmir Doruk bisikletten aldım onun için oraya başvurabilirsiniz...

Scudo
@bicycle16

kusura bakma link bilmiyorum çnk yurt dışından özel getirildi o bisiklet sanıryorum ama (link) bu siteden bi bilgi sahibi olabilirsiniz bide kaçkarı arayıp serkan abiye sorarsınız zaten kaçkarın sahibidir ve bisikleti bizzat kendi yopladı zaten o yüzden bence 3500 dolara çok iyi bi seçenek bence bi arayıp sorun faydalı olur gibi

Adres : Zühtü Paşa Mah. Kolej Sok. Melek Apt. No:2
Kızıltoprak / İSTANBUL
Tel : 0216 414 95 81 - 0216 414 06 81
E-mail : info@kackarbisiklet.com

• Beğen
Tepkiler: bicycle16
@bicycle16

3.000 Euro ver 8.5 kg bisiklet yap o parayı vereceksen hedefini en az 1 kg. daha aşağıya indirebilrisin.

• Beğen
@Bibendum

önerilerinizi dikkate aldığımı bilmenizi isterim ;) herşey için çok teşekkürler saygılar

diğer öneri ve tavsiyesi olan arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum saygılar

BU arada eet 3000 euroya yedi buçuğun altına rahat inersin bi duraace toplayabilrsin bildiğim kadarı ile ama gene toplu halde alman avantjınadır =)

@douach

galiba yol komponentlerinde shimano SRAM ve CAMPAGNOLO nun gerisinde o yüzden shimano,nun herhangi bir parçasını almayı düşünmüyorum..tercihim sram yada campagnolo dan yana olucak araştırmalarım önerileriniz doğrultusunda devam ediyor hadi bakalım hayırlısı saygılar

arkadaşlar bu bisiklet 2999euro özelliklerini aşağıya yazıcam
sizce fiyat performans oranı nasıl almalımıyım.? vereceğiniz cevaplara şimdiden çok teşekkürler saygılar ilgili link aşağıda
(link)
http://img521.imageshack.us/img521/3933/liteningteam2vq6.jpg
LITENING HPC FORCE 2-FACH
Rahmen HPC Tube2Tube Technology
Größe 53, 56, 58, 60, 62, semisloping, auch als Rahmenset
Farbe Teamline oder Blackline
Gabel Dedacciai CSL 1 Vollcarbon
Steuersatz Acros AI-2X semi-integriert
Vorbau Syntace F119
Lenker Syntace Racelite Carbon
Schaltwerk Sram Force
Umwerfer Sram Force, Anlöt
Schalthebel Sram Force DoubleTap
Bremse Sram Force
Kurbel Sram Force Carbon 53x39Z.
Kassette Sram 1070 12-26Z., 10-fach
Kette Sram 1090
Felgen Fulcrum Racing 5 Evolution
REIFEN Schwalbe Ultremo
Sattel Fi'zi:k Arione
Sattelstütze Syntace P6 Carbon
Gewicht 7,1kg

çok güzel bi bisiklet bence SRAM konusunda bende hem fikirim tabi gönül ister CAMPAGNOLO ama sram da gayet iyidir bu bisiklet alınabilirde yurt dışından gelirken bide kargo ücreti falan oluyo sanırım bide KAÇKARDA sramın yarış vites grubları var belki bi giant ve sramda toplayabilirsin veya sana şöle bi önerim var tabi sadece bi öneri GEOTECH OXYGEN ve SRAM ın üst düzey serisi ve mavic orta dereceli bi jant set hem hafif oluyo gerçekten vede sağlam ve şimdi topluyorum desen ulaşılabilir bi durumda ve bence gayet iyi bi seçenek ama bunu hiç düşündün mü bilmiyom GEOTECH ciddi iyi bi kadroya sahip kullananlardan biliyorum=)

Aşağıdaki linke bir bakın isterseniz. 3000 EURO ya 3 tane toplatırsın. Hatta SPD ayakkabı , forma , tayt v.s alacak paranız bile artar. Üstelik Gidon , sele ve boğazı carbon kullanarak 8 kg mı bile zorlayabilirsin. Bu kadroyu kullanıp da olumsuz bişeyler söyleyen hiç kimseyi duymadım. Ben de o yüzden aldım zaten.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=321818#post321818

• Beğen
@OkanAyaz

çok teşekkürler araştırlamalr devam ediyor saygılar

Erhan merhaba,

Sanırım dağ bisikletinden sonra yol bisikletinde de kendini aşacaksın gibi gözüküyo.
Yol bisikletinden çok anlamasamda ağırlık, görünüm ve kullanılan aparatlar dahilinde oldukça güzel bisikletler. Linkten bir bak istersen. Bence oldukça iyiler.

(link)

(link)

Trek' in internette gözüken fiyatı 3.600 USD ama biliyorsun Türkiyeye getirtirilirse bu fiyat 3.600 EURO olabilir :) Trek Turkey den öğrenbilirsin

Scott ise Türkiye satış fiyatı 3500 EURO (Yeşil Bisiklet Sitesinde)

ağırlıklar ise
Trek 7.37 kg
Scott 7.20 kg

@infinite dream

çok teşekkürler kanka ;) gerçekten güzel bir yol bisikletim olsun istiyorum saygılar

Geri