Scudo Sports

Yol Bisikleti Tavsiyesi?

@Kuzey Ege

Ben de sedona mtb kullanıcısıyım, yol bisikleti de düşünüyorum + olarak. Sedona'dan başka marka alamam gibi geliyor. Internetteki fiyatlarına dayanarak söyledim yol bisikleti için, dışarıda fiyat ne derece değişir bilemem. Dediğim gibi yine de araştırıp bütçesine uygun bulabilirse sedona güzeldir.

Scudo
@Dilay Gül soyle soyleyeyim, dolar kurunu 3 degil de 2,50 tl gibi bir fiyattan goruyorlar. Sitedeki fiyati gorup direkt 3 ile carpinca zaten olay kopuyor :)
Bir de saticiyi indirim icin zorlayacagiz tabii, fiyat, sitedeki fiyatin 3 tl ile carpilmis halinin %35 gibi asagisina inecek dolayisiyla.
Ben denedim, mesela 1500 usdlik sedona 650 normalde kaca gelmesi lazim, 4500 degil mi?
Oyle degil iste. Gittim arastirdim, yanimda sirketin yetkilisini arattirdim fiyat 3250ye kadar dustu.
Hemen umutsuzluga dusmeyin, icinizdeki sedona aşkının bitmesine izin vermeyin, soru sorusturun. Ha bu arada 650 gercekten cok guzel bir bisiklet.

@sinobjk
Hangi marka alayım abi ben sen onu söyle bana ucuk fiyat söyleme. Geçen gün 2000 dedim de zor kaçtım evden :) :) ama yine 2000 civarı alıcam.

@Dilay Gül
Carraro. Cannondale den daha mı iyi Sedona

@nafizpenbegul Carraro ve Sedona nın çoğu parçaları Shimano. Ve gayet iyi. Carraro kullanan arkadaşım da memnun. Kendi bütçene ve zevkine kalmış. Kuzey Ege arkadaşımızın dediği 650 de iyi bir model, 640 da iyi Sedona'da. Yerinde olsam bir bayii ye giderim, bu modelleri sorup fiyat konusunda ne kadar inebilirler onu araştırırım. Yakından görmen lazım bir de

• Beğen
Tepkiler: nafizpenbegul
bide decathlona bak güzel makineler var şu sıralar.

• Beğen
Tepkiler: nafizpenbegul
@nafizpenbegul
Cannondale tamamen ayrı bir dünya 2000 liraya bisiklet bulunmaz o markada bu yüzden Cannondale'ı bir kenara bırakın.
2000 lira bütçe ile alınacak 2 tane ideal bisiklet var. Carraro 052 ve Salcano Xrs030, ikisi de birbirine yakın modeller beğendiğinizi alın.

@Dilay Gül
Ablacım. Benim bu yaşadığım yerden bişey alınmaz ben biraz daha para biriktirip. İstanbula gidip alacağım. Fikirlerin için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Dilay Gül
@Berke o berke ise ondada aynından var carraro 052 ama sedona biraz pahalı geldi özelliklerine göre pazarlıkla ne olur bilemem fakat yukarıdaki arkadaşında dediği gibi ben canondale de o paraya yüksek donanımlı bisiklet rastlamadım bende arayış içindeyim bir yandan fakat dağ bisikletim ile idare edicem biraz daha.

@nafizpenbegul

Cannondale çok kaliteli bir marka ve köklü bir firmadır. Carroro yada Sedona ile kıyaslamaya girilmemesi rica olunur :D

@Hasan Tunalı
Ya abi biri öyle biri böyle diyo ben napcamı şaşırdım :) :)

@nafizpenbegul

kendi profesyonel takımı var canondale garmin bütün büyük yarışlara katılıyorlar

Geri