Scudo Sports

Yol Bisikleti Şeçimi

@Onur Gunes

bende de var lakin bisan a karşı daha az... :)

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
Scudo
@Onur Gunes

Sora modeli bu yalnız. Erdal abinin söylediği Tiagra idi.

@usame ömer

Bir tane yol bisikleti üretmişler. :D

Onur kardeşim pazarlıkla Audacio 400 CP modelini istediğin rakamlara alacağını düşünüyorum. İlle de Lapierre al demiyorum, ancak onu görmeden diğer modellere yönelme diyorum.

(link)

@Erdal YILMAZ

Hepsinin şubesine gidicem inceliyicem yakından bakıcam bu hafta içinde bütün şubelere giderim haftasonuda son kez gidip şubeye alırım inşallah.

@Onur Gunes

Focus'un Türkiye distribütörü Gözdepe'deki Bisiklet Cumhuriyetidir. www.bisikletcumhuriyeti.com
1 hafta önce görüştüğümüzde 2014 modellerinin şubat sonu, en geç mart başı geleceğini belirttiler.

Ekleme: Bike&Outdoor(Kadıköy Şube) ile Bisiklet Cumhuriyeti arasında taş çatlasa 1 km mesafe vardır.

@Fatih Çetin

Yarin ozaman 2 sinede giderim bagdat caddesindeki tum bisikletcilere hepsine bakicam yarin kadikoyde insallah bulurum guzel bir bisiklet carsamba yada persembe gunude avrupa yakasina gecerim sirkeci tarafina bakarim okul tatilken almam lazim bisikleti :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Onur Gunes

Focus'un 2013 ile 2014 modelleri arasında ciddi anlamda fark var. Örneğin;
2013 model Focus culebro 4,0'da tiagra aktarıcılar ve kollar mevcut. (2014 modelinde ise culebro 3,0'a denk geliyor)
Bulabilirseniz 2013 culebro 4,0'a da bakabilirsiniz.

Bike&Outdoor sitesini inceledim. Focus mares ax 4,0 cyclocross olmasına rağmen yol bisikleti olarak belirtmişler. Bazı yanlış bilgiler mevcut.

@Fatih Çetin

evet dediniz gibi çok fark var benim için kadro önemli aslında üzerinde sorada olsa tiagrada 105 e geçiricem zaten kadro iyi olduktan sonra sorun olmaz fazlada o yuzden pahalıya bakmıyorum

@Onur Gunes

Focus bayisi ile tekrar görüştüm. 2014 modelleri şubat sonu-mart başı gelecekmiş. Bike&Outdoor firmasına da dağıtımlarını onlar yapacakmış.
Bilginiz olsun.

@Fatih Çetin

teşekürler bilgi için bende bugun gitmeyi planlıyordum gidemedim yarın gidicem artık bayilere tek tek sorucam kadiköy tarafındaki bisikletçilere

Neyi sorucaksın onur cube yetmedi mi :D

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Berke1903

almadan önce sormuştum yok ya cube ile yarın tur yapıcam bol bol fotoraf yazı filan atıcam konuya :) 60 km filan olacak ilk sabah matara matara kafesi alıcam sonra basıcam pedala bakalım gittiği yere kadar :)

Geri