Scudo Sports

Yol Bisikleti Önerisi

Tepki
4
İsim
Okan ARSLAN
Bisiklet
b'Twin
Merhaba arkadaşlar şuanda mtb b-twin marka bisikletim var çok memnun kaldım bundan tekerleklerini asfalt teker ile değiştirdim fayda gösterdi .. Fakat daha düzgün ve güzel bir sürüş keyfi yapmak için yol bisikletine karar kıldım .. Şuan kendimde olan b-twini satarak kendime yol bisikleti arıyorum.. Ülkemizde maalesef spor = para anlamı taşımaktadır... Sporu en pahalı yapan ülkeyiz bundan dolayı çok fazla bir bütçe ayıramıyoruz....
Bununla ilgili olarak yol bisikleti önerisi ya da yorum yapmak isteyen arkadaşların görüşlerini bekliyorum .....

Teşekkürler ..

Dosyalar

• IMG_20140818_231122.jpg
    IMG_20140818_231122.jpg
    125 KB · Okunma: 48
Scudo
Bütçenizi bilmeden öneride bulunamayız.

1200 tl max. bütçe ayırabilirim çünkü ayrıca almam gerekenler var .. Bundan dolayı benim için güzel bütçeme uygun bir yol bisikleti bakıyorum .. Bir ara toplama yapayım dedim bisiklet tamircisi arkadaşım var 3 4 bin tl ayırırsan 12 13 bin değerinde bir bisklet toparlarız dedi .. kafama yattı fakat o sıra yeni başladığım için bu spora çok sıcak bakamadım öylece kaldı yani .... Umarım bulurum tabi formda ki arkdaşlarında bilgisne güvenerek görüş ve öneri bekliyorum ...
Teşekkür ederimmm ;)

4000TL'ye 12000 liralık bir bisiklet toplanıyorsa şimdiden kuyruğa gireyim ben. Forumun yarısının da arkamdan geleceğine eminim...

Neyse, 1200TL'ye sanırım Triban3 alınır en güzel. Artan para da diğer ekipmanlara harcanır.

Triban 3 şuanda 900 tl diyor decatlhon da .. şuan bnde mtb btwin var ve çok memnunum biraz ağır olsa da ; çift bisiklet yapmak çok saçma mı olur bnde ki mtb de şehir lastiği takılı ve fak ettirdi .. Yol bisikleti hiç kullanmadığım için merak ediyorum kısacası ... Birde yol bisikletlerinde hidrolik fren kullanılmıyor mu hiç görmedim... ( bizim bisiklet tamircisi abinin ne kullandığını bilmiyorum ama demek ki baya güzelmiş kafası.. :) )

Geri