Scudo Sports

Yol bisikleti için fren pabuç önerisi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
2
Merhabalar;

Bisikletimdeki frenler eridi ve artık kullanabilirlik açısından son derece vahim frenlerin önemi açık. Sizden uzun ömürlü bir güvenirlik bir fren pabucu önerisi istiyorum. Yardım eden herkese teşekkürler:)

Scudo
Eğer paraya kıyacağım derseniz;

(link)

Yok biraz daha hesaplı olsun derseniz;

(link)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
(link) bende bunlardan kullanıyorum. gerçekten eski pabuçlara göre farkketti diyebilirim. benim ve ayrıca bisikletcimin de önerisi bu.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@Edip Dinçer

öneriniz için teşekkürler Edip Bey, acaba bu shimano pabuçlar sram'a uyuyor mu cahilimde bu konularda :)

Kartuşlu model kullandığınızı düşünerek yaptım önerileri bu arada, onu belirteyim.

Bütün kartuşlar birbirleriyle uyumludur (Campy hariç), sıkıntı yaşamazsınız ;)

@Edip Dinçer

Farkları nedir, edip bey,
Swisstop almayı düşünüyorum, daha mı uzun ömürlü, frenlemesi vb ?

Swisstop fren pabucunun piri.
Hem ıslak hem kuru frenlemede daha iyi Swisstop'lar. Hem de daha uzun ömürlü oluyor.
Ben şu ana kadar 1 kere aldım ama onlardan, dönem dönem yine de değiştirmek gerektiğinden o kadar para vermek çok da gerekli gelmedi :)

Dura-Ace kullanıyorum ben şu anda mesela.

Kartuş suz olarak öneriler ne olabilir? Merak ettim

bende geçenlerden benzer konuyu araştırmıştım fiyat olarak uygun marka olarak ise orta şeker ;
(link)

veya

(link)

merhaba arkadaşlar fren balatalarım bitti yalnızca arka balataları değiştireceğim, önerebilecek olan arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler.

Yol bisikletime yedek fren pedi almak istiyorum. 105 v fren setimin üstünde gelen kartuş bunlar.
(link)

Peki bu linkteki swisstop olan model pedler cidden fiyatını hakediyor mu? Yoksa aralarında fazla fark yok mu?
(link)

@mfurkan yorumlarda swisstopun yağışlı havalarda da başarılı olduğu yazıyor. Bende de 105 pabuçları vardı, jant ıslandığında fren=yok :)

Uzun ömürlü olduğu da yazılmış yorumlarda.

Fakat yağışlı havalarda çıkmıyorsanız bu kadar para vermeye gerek yok, 4 katı para sonuçta. Ve bu fiyattan 2 kere vereceksiniz ön+arka jant için almaya kalktığınızda. Maliyetiniz 150 liraya yaklaşacak. Çok lüzumlu değil bana kalırsa

Yol bisikletime pabuç almayı düşünüyorum. Seçenekleri denemiş ve aralarından öneri yapabilecek var mı?

• Beğen
Tepkiler: erman35
merhaba,
Wiggle da satılan Kool Stop kartuşlar Triban 100 bisikletim için uygun mudur? Önerir misiniz?

DC104DD5-2D66-4807-9E01-2962A158C5D7.jpeg

(link)

Son düzenleme:
Bahsettiğin pabuçların linki atar mısın? Bisikletinin fren ayaklarına bakarak rahatlıkla söylebiliriz. Çünkü genel olarak standartlardır

Benim bisikletin fren pabuçları bu şekilde;
3B307E3D-2196-4542-AA3C-8CDD056A95DE.jpeg
Satın aldıklarım ise bu linktekiler;
(link)

Ne yazık ki onlar birbirlerine uymazlar. Sanırım ilk mesajınızda pabuçların linki varmış görmemiş kusura bakmayın.
Önce sizin o pabuç kartuşlarına uygun pabuçlara ihtiyacınız var

Arkadaşlar merhaba yol bisikleti için hangi fren pabucunu önerirsiniz?Resimdeki frenler ile uyumlu olacak şekilde .802BA4ED-D412-4543-8825-A2C3AA6A4ADF.jpeg
Baradine ABS siparişi verdim

Son düzenleme:
Geri