o zaman bizim gidon en küçük ölçülerde ve uygun ama anladığım kadarıyla en iyi çözüm kadroyu değiştirmek ama Türkiye içi daha küçük kadro bulamadım eğer duyanınız bileniniz var ise takas çok işimi görürdü ilginiz için hepinize çok teşekkür ederim.
ölçüler tamamen fotoğraftaki gibi üstü boruyu tepeden ve kaynak yerlerinden ölçtüm 47 cm, dikey boruda söylediğiniz gibi aynakol merkezinden sele borusu giriş kısmına ölçtüm.
Dikey boru direk ustune metre getirilerek olculmez yukariya bir dik olusturacak sejilde izdusumu alinir aradaki mesafenin tam yere paralel kismina bakilir ayrica sele borusu ve kadro alin borusunun da merkezine bakilir bundan dolayi ust boru mesafeniz 52 cm gibi duruyor.45 yazdiginiz kisimda da bir hata var gibi ama anlamis degilum kesinlikle o mesafe 45 degil tabi jantiniz 28 jant degilse o baska.muhtemelen yine baslangic ve bitis noktalarini hatali aliyorsunuz
Edit:eger olculer dogru ise ben bu noktada pes ediyorum bu sele yuksekligi ve bacak boyu ile o ust boru bana oldukca uzun gozukuyor.kadro ust borusu rahatlik icermiyor agrasif bir durusu var bana gore rahatsizlik normal.gidon bogazini daha da daraltirsaniz cok birsey degiscegini dusunmuyorum.bu arada konunun basindan beri aklimda yazmayi unuttum eger ki esinizin biraz olsun kilo problemi varsa bu acilar ile yol bisikleti kullanmak zaten rahat olmayacaktir alismak uzun bir surec gerektirir.