Scudo Sports

yol bisikleti gidon boynu yardım!

o zaman bizim gidon en küçük ölçülerde ve uygun ama anladığım kadarıyla en iyi çözüm kadroyu değiştirmek :) ama Türkiye içi daha küçük kadro bulamadım eğer duyanınız bileniniz var ise takas çok işimi görürdü :) ilginiz için hepinize çok teşekkür ederim.

Scudo
@Ahmet Ozdemir

Olculer ile ilgili soru sormustum bakabildiniz mi.

@Ferhat Köse

ölçüler tamamen fotoğraftaki gibi üstü boruyu tepeden ve kaynak yerlerinden ölçtüm 47 cm, dikey boruda söylediğiniz gibi aynakol merkezinden sele borusu giriş kısmına ölçtüm.

https://i.hizliresim.com/bQ2b6j.jpg

@Ahmet Ozdemir

Dikey boru direk ustune metre getirilerek olculmez yukariya bir dik olusturacak sejilde izdusumu alinir aradaki mesafenin tam yere paralel kismina bakilir ayrica sele borusu ve kadro alin borusunun da merkezine bakilir bundan dolayi ust boru mesafeniz 52 cm gibi duruyor.45 yazdiginiz kisimda da bir hata var gibi ama anlamis degilum kesinlikle o mesafe 45 degil tabi jantiniz 28 jant degilse o baska.muhtemelen yine baslangic ve bitis noktalarini hatali aliyorsunuz

Edit:eger olculer dogru ise ben bu noktada pes ediyorum :) bu sele yuksekligi ve bacak boyu ile o ust boru bana oldukca uzun gozukuyor.kadro ust borusu rahatlik icermiyor agrasif bir durusu var bana gore rahatsizlik normal.gidon bogazini daha da daraltirsaniz cok birsey degiscegini dusunmuyorum.bu arada konunun basindan beri aklimda yazmayi unuttum eger ki esinizin biraz olsun kilo problemi varsa bu acilar ile yol bisikleti kullanmak zaten rahat olmayacaktir alismak uzun bir surec gerektirir.

@Ferhat Köse

Triban 3'de 51 ve alti kadrolar 650 jantla geliyor diye biliyorum.

@Murat Bulut

Anlam veremedigim durum bu demekki :)

Aynı bisikletten 48 kadro bende de var. Lastikler 650c

bu iş beni yoracak gibi :)) ilk başta gidon boynu değiştirmek yeterli gibi duruyordu ama iş detaylanınca gözümde büyüdü resmen.

Geri