Scudo Sports

Yol Bisikleti Fren Adı

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
301
Arkadaşlar çok ufak bir sorum var, yol bisikletine takılan yani dropbara takılan frenlerin tam adı nedir? En uygun fiyatlısından bir öneri yapar mısınız?

Scudo
Kumpas fren, caliper brake şeklinde aratabilirsiniz. İkinci el ilanlarında gayet temizleri bulunuyor.

Siz galiba beni yanlış anladınız, fren kollarının adından bahsetmiştim. :)

İngilizce olarak ' sti levers ' diye aratabilirsiniz en düşüğü clariss veya sora olabilir,birde tektro lar var ama tam bir bilgim yok onlar hakkında

Edit : (link)

Onlar fren kolu değilde fren vites kolu olarak geçiyor genelde. Iki işlev bir kolda çünkü

@dcmavideniz kimse tutturamadı o zaman siz bunu diyorsunuz (link) genelde cyclocross larda kullanılıyor

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Hıh aynen böyle, çünkü yakında alacağım bisikletin vitesi kadrodan değişiyor, bunlar çok pahalıymış yahu. Daha ucuzu yokmudur yada ikinci el vs?

Cross top brake levers. Hatta nasıl takabileceğinizi de anlatmışlar;

(link)

Kusuruma bakmayın tam anlatamadım, maalesef bilgim sıfır. En iyisi fotoğrafı göstereyim sizler önerin.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/11128802_1820956684795609_648647004_n.jpg?oh=ade74c81152b06261abf931357b51b3a&oe=5524761F&__gda__=1428466895_42af85b9f0dd0936e06c5eb33b7c0cfe

Buna uyacak bir fren, aşırı uygun fiyatlı..

ben cyclocross bisikletime şunlardan almıştım. Sti kolun yanında arazide yardımcı olması için. Yukarda verilenin ucuzu sayılır

(link)

sora nin sti olmayanlari var yurtdisinda. dia compe var bayagi uygun fiyatlarda burada bulunur mu bilemiyorum. ikinci el bulabiliriniz ama uygunu var mi bilemem.

• Beğen
Tepkiler: ican
Yada shimano nun bu modeli. Ben tektro rl520 kullaniyorum gayet memnunum zaten zamaninda arasturmalarimda bu iki secenek haricindede dropbar icin fren kolu bulamamistim. (link)

(link)

sanırım aradığın ürün bu...bende bundan arıyorum temiz ikinci elini bulmak zor yeni bir modelmiş...

aynı sitede tektro marka olanlarıda var...

Geri