Uras Cumhuriyet
Aktif Üye
- Tepki
- 38
- Bisiklet
- Fuji
Merhaba abilerim ablalarım ben Uras, profildede görüldüğü gibi
15 yaşında Ankarada oturuyorum. Çiğdem Mahallesinde. Foruma kaydım yeni sayılır ama iyi bi araştırma yaptım diyebilirim. Yol bisikleti istiyorum aslında bisiklet sürmeyi cok seviyorum uzun mesafeleri hayal ediyorum hatta ilerde profesyonel olarak bile binmeyi umuyorum. Gerçi pilot olmak da bi diğer hayalim ama
Yaşım küçük oldugu için cok fazla bi bütcem yok yani ailemi bu konuda cok zorlamak istemiyorum. Aldığım bisikletten pişman olmamak istiyorum da sonuçta az para da değil. Bisikleti sürmeyi çok sevdiğim için ona uzun zaman vakit ayırmak istiyorum ve bi yandanda o kadar para verip depoda durmasını istemem. Bu yüzden Gölbaşı tarafında- Haymana yolunda 2 km sonra olan okuluma gitmeyi düşünüyorum. Tabi okul çantası taşıyacağımı da lütfen göz önünde bulundurun. Bisiklet olarak 2.el takıntım yok yani babamı ikna edebilirsem tabi
2000 tl ye kadar düşünüyorum. Çok heyecanlıyım kusura bakmayın cok dağıldı sanırım daha bisikletlere giricez 
Şimdi, 45 dakika gibi bi sürede okul çantamla birlikte 25 km civarı bi mesafe gitmek. ( çanta benim için soru işareti yani yol bisikleti bagaj takılması gerekli mi sırtımda taşınabilir mi )
2000 liraya kadar çıkmayı düşünüyorum ama yani az olur para cepte kalır değil mi
bisikletle ilgili önceliğim ne olmalı tam emin değilim yani agırlık, ve kadroyu daha cok onemsiyorum. Fakat sizin yardımlarınıza göre bagajı da önemsemek durumunda kalabilirim. Çok araştırdım ama kafam yine de karışık.
1750 tl ikinci el bi sram apex donanımlı Salcano xrs 030 bisiklet gördüm ilerisi için jant seti değiştiğinde bisikletin ağırlığının 7.5 civarına kadar indiğini gördüm.
Giant SCR 1 -2 de görüntü olarak da hoşuma giden diğer modellerden.
Nedense treklerin kadro renk ve tasarımlarından olsa gerek cok soğuk buluyorum ve sevmiyorum. Ama şiddetle tavsiye ederseniz düşünebilirim.
Scott speedster serisi ve focus 4.0 ikinci el yine düşünebilirim.
Yalnız bir parantez Cannondale'e gerçekten aşığım
İkinci el cannondale caad 8 leri de düşünebilirim.
Bir de Cannondale quick serisi ilgimi cekiyo. Gerçekten çok heyecanlıyım ve cok geniş bi platform olduğu için konu pek toplu olmadı ama gençliğime verin çok teşekkürler
Dediğim gibi lütfen yardım edin
Şimdi, 45 dakika gibi bi sürede okul çantamla birlikte 25 km civarı bi mesafe gitmek. ( çanta benim için soru işareti yani yol bisikleti bagaj takılması gerekli mi sırtımda taşınabilir mi )
2000 liraya kadar çıkmayı düşünüyorum ama yani az olur para cepte kalır değil mi
bisikletle ilgili önceliğim ne olmalı tam emin değilim yani agırlık, ve kadroyu daha cok onemsiyorum. Fakat sizin yardımlarınıza göre bagajı da önemsemek durumunda kalabilirim. Çok araştırdım ama kafam yine de karışık.
1750 tl ikinci el bi sram apex donanımlı Salcano xrs 030 bisiklet gördüm ilerisi için jant seti değiştiğinde bisikletin ağırlığının 7.5 civarına kadar indiğini gördüm.
Giant SCR 1 -2 de görüntü olarak da hoşuma giden diğer modellerden.
Nedense treklerin kadro renk ve tasarımlarından olsa gerek cok soğuk buluyorum ve sevmiyorum. Ama şiddetle tavsiye ederseniz düşünebilirim.
Scott speedster serisi ve focus 4.0 ikinci el yine düşünebilirim.
Yalnız bir parantez Cannondale'e gerçekten aşığım
Bir de Cannondale quick serisi ilgimi cekiyo. Gerçekten çok heyecanlıyım ve cok geniş bi platform olduğu için konu pek toplu olmadı ama gençliğime verin çok teşekkürler