Caner Kaya Daimi Üye Kayıt 19 Eylül 2013 Mesaj 221 Tepki 261 Şehir Kocaeli Bisiklet Kron 6 Kasım 2013 #1 Arkadaşlar merhaba, dropbar gidona uygun olacak şekilde bu adresten hangi tip aynaları kullanabilirim? Gidona bağlantısı nasıl olacak bilmiyorum, o yüzden seçim yapamıyorum bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba, dropbar gidona uygun olacak şekilde bu adresten hangi tip aynaları kullanabilirim? Gidona bağlantısı nasıl olacak bilmiyorum, o yüzden seçim yapamıyorum bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler
Ömer Ş. Forum Bağımlısı Kayıt 11 Nisan 2012 Mesaj 671 Tepki 1.095 7 Kasım 2013 #2 Ben de ayna almak istiyorum ne zamandır ama hep erteliyorum.Trafikte vs. ihtiyaç duyuluyor. Işıklı olan ilgimi çekti aralarından
Ben de ayna almak istiyorum ne zamandır ama hep erteliyorum.Trafikte vs. ihtiyaç duyuluyor. Işıklı olan ilgimi çekti aralarından
mustafa tabanlı Aktif Üye Kayıt 2 Kasım 2013 Mesaj 167 Tepki 190 Şehir izmir 7 Kasım 2013 #3 merhaba,ben delta'dan maşaya bağlanan cinsinden aldım gerçekden faydalı oldu ,çok memnunum..
Bilal Demir Forum Demirbaşı Kayıt 30 Haziran 2011 Mesaj 438 Tepki 214 Şehir İstanbul Esenkent Bisiklet Scott 7 Kasım 2013 #4 Zefal kask aynası kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Kafanızı aşağı eğmeden arkaya bakabiliyorsunuz.
Zefal kask aynası kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Kafanızı aşağı eğmeden arkaya bakabiliyorsunuz.