aykut alihocaoğlu
Aktif Üye
- Tepki
- 39
(link)1.500 lira aralığında yol bisikleti ayakkabısı önerebilecek var mı?
(link)
(link) yorumları iyi.
(link)
(link) Giro nun MTB ayakkabısı var boa sistemli ben çok memnunum. Ben olsam bunu alırdım. Ayak numaram 40 41 numara sipariş ettim.
Kartonun üzerine çorapla basın ucunu ve topuğunu işaretleyin arayı metre ile ölçün. Numara olarak değil Cm cinsinden kontrol edin ölçü skalasında.Teşekkür ederim. Peki hocam ayak numarası ölçüsünü nasıl yapıyorsunuz? Ben spor ayakkabılarımda dahi 44-45 arası giyiyorum. Ürünü sipariş edip gelmesi, geri iadesi vs. çok uzun sürer diye tahmin ediyorum.
Kartonun üzerine çorapla basın ucunu ve topuğunu işaretleyin arayı metre ile ölçün. Numara olarak değil Cm cinsinden kontrol edin ölçü skalasında.
Bu mtb pedalı aslında bu alacağınız ayakkabıya uyar ama çok çıkıntılı durur. Mtb tarzı ayakkabılara baksanız yada yol bisikletinde yol pedalı kullansanız iyi olur. Geri iade biraz sıkıntılı bütçeniz nedir ayakkabıda ona göre başka alternatif bakalım.Şimdi Merlin RC2'nin yorumlarına baktım, yarım ölçü büyük alan, yarım ölçü küçük alan, tam ölçüsünü alan bir çok kişi yorum yazmış memnunum diye. O yüzden yorumlardan bi yere varamadım, gördüğüm kadarıyla bahsettiğiniz şekilde bir ölçü çevrim tablosu da yok. Tecrübenizden dolayı sormak istiyorum aslında, başka bir yöntem var mıdır yoksa sipariş edip olup olmadığına bakmaktan başka çare olmayacak mı ne dersiniz? Bir de ne kadar cahil olduğuma inanamazsınız, o yüzden yardımcı olabilirseniz sevinirim; aşağıdaki iki ürün birbirine uyumlu mudur ve ekstra bir parça ihtiyacım olur mu?
(link)
(link)
1.500 dolaylarına çözebilir miyim diye bakıyorum aslında ama zor gibi görünüyor anladığım kadarıyla. 2.000e kadar zorlamaya çalışaraktan bir şeyler bulmayı umuyorum.Bu mtb pedalı aslında bu alacağınız ayakkabıya uyar ama çok çıkıntılı durur. Mtb tarzı ayakkabılara baksanız yada yol bisikletinde yol pedalı kullansanız iyi olur. Geri iade biraz sıkıntılı bütçeniz nedir ayakkabıda ona göre başka alternatif bakalım.
Ben de foruma üye olduğumda sizden daha cahildim inanın onun için rahat olun.