Scudo Sports

yol bisikleti aranıyor

Bariskkk

Forum Bağımlısı
Tepki
323
İsim
Barış KKK
Başlangıç
2009—10
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
merhaba arkadaşlar 1000tl - 2000tl arasında yol bisikleti arıyorum tercihlerimde öncelikler:bisan zeus, trek, scott ama diğer marka ve modelleride alabilirim kadro boyu olarak 53cm-54 cm olması tercihimdir saygılar...

Scudo
Merhaba elimde pinarello var düşünürsen 850 dolar. Donanım Full ultegra. Biliyorsun orjinal italyan.

Arama güncel.

geotech oxygen'im var askerlik nedeniyle ileride satıcam..oxygen kadro set-full tiagra 4500 donanım (Aynakol ve ruble 105 5500) - alexrims race 28 jantlar (scott speedster serisindeki jantlardan..) no name klasik gidon ve pro plt gidon boğazı - rubena kevlar lastikler vs.vs. donanıma sahip...kadro boyuda orta gobek merkezınden sele kelepcesının ustune 52-54 arası olması lazım..

Merhaba bende merida road lite 903 model yo bisikleti var düşünürsen donanım full tiagra jant seti ultegra fiyat 1400 tl .

Özel mesaj attım, şimdilik ilan güncel :)

@burakb

fiyat olarak 1000tl - 2000tl arsı arıyorum ayrıca verdiğiniz linkteki kadro boyuda 56 bana büyük yani ;)

@Fırat Dizman

satan arkadaşla konuştum bisiklet 2002 modelmiş... ;)

Boyunuz ve bacak arası boyunuz neydi :? Merakımdan soruyorum

boyum 175cm bacak arası boyum 80cm.
yapılan hesaplamada 53-54 cm kadroya uygunum ;)

Arama güncel :)

arama güncel, hala bulamadım :River-102

Arama güncel.

Bisikletin 2002 model olmasının önemi nedir? Amaç binmek spor yapmak değil midir? Ayrıca bisiklet son derece temizdir. Maşası karbondur. Çizik veya çatlama vs. hiçbir sorunu yoktur. Jantlara dikkat ederseniz jantları sadece 500 dolar eder. İhtiyaç fazlası satılıktır.

Arama güncel :winkenlux

Geri