Scudo Sports

Yokuş aşağı iniş ve tehlike

Scudo
Ben de senin hızının 30 olmasını istiyordum ... ama sen yanlış anladın.

Hayırlı günler arkadaşlar.

Konuyu ancak şimdi açabildim. Bundan bir kaç gün önce yokuş aşağı inerken ciddi bir hıza ulaştım bu sırada Rüzgar'dan dolayı bisikletlen beraber sarsıldığımı hissettim eğer çok ciddi bir rüzgar olsaydı düşme ihtimalim çok yüksekti buda ciddi bir kazaya sebebiyet verebilirdi.

Benim anlamadığım bu durum sadece ince tekerlek kullananlarda mı oluyor kullandığım bisiklet sedona 325 hibrit şehir bisikleti.

Diğer bir husus ise demir yığını mtb ile çift el bıraktığım bisiklet gayet güzel gidiyor ama kendi bisikletim sedona 325 bile çift el bıraktığımda bisiklet sanki kendini kasıyor düştü düşecek hissiyatı yaşatıyor bu durumda servise götürmekte bir fayda varmıdır?

@biyani

70 leri 80 leri görüyoruz biz kardeşim..bisikletine guvenırsen bıde kendıne olan guvenınıde yukseltırsen nerede ne zaman yavaşlayacagınıda bılırsen sorun cıkmaz kardesım.

@Arseyus
iki sorununda cavabı alışkın olmadığınızdan olabilir, hızlandığınızda kollarınızı kasmayın.
ellerinizi bırakmak istiyorsanız rahatça çevirdiğiniz bi kadansta ellerinizi 5-10 cm yukarı kaldırarak deneyin bi süre, gidonu itmeyin ayaklarınızla üst vucudunuzu taşıyın ve ayaklarla dengeyi sağlayın, pedal çevirmeden gitmek biraz daha zor.

Geri