Scudo Sports

Yok böyle bir şey

@Serkan Mıstınoğlu
latifelerinizin hastasıyım serkan bey :D bir ara banada böyle latifeler yapmanızı rica ediyorum. ( radyodan istek yapar gibi oldu bu :D )

Scudo
Yeni üyelerin heyecanını anlamak lazım.
Eski tecrübeli üyelerin daha yapıcı ve eğitici olması lazım.
Yöneticilerin konu başlıkları konusunda hassas olması lazım.
Yusuf'san her konuya yazmamak lazım.

@Yusuf G.
Veya konuyu sacma sapan bir yere acin yonetici tasir merak etme ;)

@Anonim çok teşekür ederim , sürekli aynı konuların açılmasından sıkıldığınızda haklısınız. Sadece arkadaşları tanımadığım için münakaşa oluştu umarım arkadaşlar bundan sonra daha hoşgörülü olur ve bende tanıdıkça laflarına daha az alıgan. Teşekürler.

Gereksiz ve hızlı bir alevlenme ardından da aynı hızla tatlıya bağlanış. Sanırım Türklerin büyük bir kımının karakteristik özelliği :)
Foruma hoşgeldiniz Gansgtermag18

@Gangstermag18
Iste olay burda zaten, tanimadigin kisilerle tanismak istiyorsun ama ters yazanlari terliyorsun. Böyle arkadaslik kurulmaz, sonra tüm iyi arkadasliklar kavga ile baslarmis.;)

Benim kizdigim taraf ise daha foruma yeni üye olup arkadas armaniz tabiki hakkiniz ama arkadas edinmeden hemen 3 tane profesiyonel bisikletlerim var satiliktir, ilgili kisiler bana ulassin demeniz biraz tuaf olmus.
Demekki siz arkadas degilde arkadas arargibi yapip bisiklet satmak istyorsunuz gibi geldi bana.
Prof bisikletlerden bilgi istemistim vermediniz, foto ile bilgi verirseniz ve gercekten prof'sa ücü ile ilgilenirim ve alabilirim.
Ama aklima takilan su oldu, 3 tane prof bisikletiniz varsa neden sedonayi kullaniyorsunuz? Birini satmayin ve onun yerine sedonayi satin.

• Beğen
Tepkiler: Gangstermag18
@Murat Cömez kardeşim tartışmayı geride bıraktığımızı düşünerekten öncelikle ismim irfan. Bisikletleri min üçünü de satmak istemem ama şu ara dönem için yani 1 sene gibi zaman diliminde kullanamayacağım ve satmam gerekiyor. Ben bu forumda bisikletim olmasa bile girer çıkar yorum yapar bilgi paylaşır bilgi alırım. Yazdığın mesajı görmediğim için bi cevap yazmadım. Ben sana mesaj olarak atayım bak sen.

@Gangstermag18
Bak iste irfan ABI yine olmadi, benim oglum senden tam 1 yas kücük olduguna göre ben senin kesinlikle kardesin olamam. Kusura bakma ben biraz ters insanim ve insalara direk cevap veririm.

Bisikletlerine gelince özelden foto atmasini becere bilirsen detayli mesajini beklerim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Murat Cömez

Salkano ng 650 takas

Geri