Laboratuar ortaminda hazırlanmış (!) koruyucu ve kimyasal içeren paketli gidalari yiyoruz da evde mis gibi yapılmış yogurdu ve kaymagini mi yemeyeceğiz! Mandiradan sütümu alıp kendi yogurdumuzu kendim yaparım misler gibi.
Kim ne derse desin, vücuda az doğal bir şeyler girsin. Onu yeme bunu yeme, ne ile beslensin bu vücut?
Medyadaki doktorları pek dinlemememiz gerek, kim bilir hangi büyük kapital markalar var arkalarinda! Zaten birinin dedigini digeri yalanlıyor, sürekli birbirlerine çamur atıyorlar ki demek doktorlar da bir sey bilmiyor, yani onların dedikleri mutlak doğru değil.
Kaymaktır, tereyağdir, yağlı ettir yiyin arkadaşlar asıl vücudun bunlara ihtiyacı var ama cook abartmayin elbet, vucudun bunlara ihtiyaci var yapay yiyeceklere değil ?