Scudo Sports

yine kar, yine pedal

Soğuğun,kar'ın yokuşların fatihleri BİSİKLET SEVENLER helal olsun sizlere.
Her ahvalde BİSİKLETE BİNENLERE sağlıklar,kazasız günler ve Sevgiler.

Scudo
Dediğiniz gibi gezi yapmışsınız Mesut abi.çok güzel yerler oralar.Dede'min de ellerinden öperim . selamlarımı iletin lütfen kendisine.
Soğuk kar yokuş dememişsiniz yine yollara düşmüşsünüz!
artık ben yakında yollarda olacağım.

@Necati Bilgen

Üstadımıza, abimize, sevgi ve selamlar..

@i.golge
kapadokyadan bol bol foto bekliyoruz. s.a.

Mesut Abi yine süpper bir gezi yapmışsınız. Paylaşım için teşekkürler...
Hakikaten Serci'nin anlattığı kadar zorluymuş. Artık bisiklet görmek istemiyorum, bugün çok yorulduk diyordu. Hahaha...

harika bir gezi olmus öncelikle tüm ekibi kutlarım..
kar rampa dağ ayrılmaz üçlü :)

yine jenerik fotoğraf vereceğimkareleri kaçırmışım:eek: çok şansızım.bu hafta sonuda kaıtlmak istiyorum ama ankaraya gitime ihtimalim var.
sevgiler mesut abicim.

bu kadar güzel fotoğraflar ,bu kadar neşeli gezi ve bir o kadarda ekşınnnn olayından sonra evi taşıyacam yaw istanbuldan ben.bizim buralara da keşke yağsada 24 saat inmeycem bisikletimin tepesinden.Paylaşımınız ve özendirdiğiniz:) için teşekkürler :)

ben yapamadım bu sene, sizler yapın...tadını çıkarın...keyfini sürün karda pedalın...

yeterince kar da yağdı bizim dağlara da ama..aması var işte.. kulak-burun-boğaz eksenli sağlık problemleri hâlen tam anlamı ile aşılabilmiş değil.bunun yanısıra yeni ve mesai yerimde artık tamamen işe endeksli oldum :(

@KevSerSeri

demek öyle diyordu ha..... tamaaaammm.. bitti o.. bu pazar iyice bitircem onu..
arkamızdan konuşmak neymiş.. güzel güzel anlatacam ona yolda...

:D :D :D

@nicaleus

kar + dağ + rampa = ULUDAĞ ;)

@mkoğlu

murat cım sen sınıfta kalmıycan.. 2-3 senedir zaten aynı sınıfın tekrarındasın.. daha nereye sınıfta kalacan :D kalmışsın kalacağın kadar.. :D
@hızlı

taşıyın evi konyaya valla, buyrun gelin.. :)
güzel yorum için teşekkürler..
@Murat CER

şefim selamlar. senin mesajlar artık özletmeyi de geçti içimizde bir ukde oldu.
özlemişiz inanınki sıradışı ve süperötesi espri şölenlerinizi.. kuvvetli ve etkileyici ifade tarzınızı.. :) tekrar hoş geldiniz soframıza.. KBB konusunda da tekrar tekrar geçmiş olsun...
biz pek kafa yormadan sadece ayaklarımızla bisiklet sürünce pek müşgül olmuyor aslında...
ama sizler gibi bu işi kafayla, gözle, kulakla, burunla ve boğazla yapan gerçek profesyoneller için KBB sorunları bir sorun teşkil edebiliyor demek ki..;) :)

Paylaşım için ne kadar teşekkür etsem az.Gerçekten çok hoş resimler...

Vaay çok güzel bir gezi olmuş.manzara zaten harika..şimdi konyada olmak da vardı.yurdumun heryeri ayrı bir güzellik...(video klipte güzel olmuş):D

Geri