Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

yine bisiklet tavsiyesi

zeke

Üye
Tepki
3
öncelikle herkese merhaba, çok güzel bir topluluk oluşturmuşsunuz burada. biraz okudum neler var neler yok diye. konuma gireyim artık,bisikletler hakkında herhangi bir bilgim ve tecrübem yok. yaklaşık 7-8 yıldır da bisiklet kullanmadım hiç ama çok özeniyorum tvde görünce fln. spora giderken bisiklet kullanmak iyi olur diye düşündüm. haftada 5 gün yüzüyorum yaklaşık 6-7 km uzakta havuzum. yaz aylarında zaten yürüyerek gidiyorum çoğunlukla, onun yerine bisikletle gitmek daha eğlenceli olur. kış aylarında ise bisikletim olsa da kullanmam, yağmur çamur uğraşmak istemiyorum. hele sürücülerin kötü hava koşullarında iyice canavarlaştığı bir çevrede uygun da olmaz ne yazık ki. mayıs-haziran civarı bisiklet kullanmaya başlayabilecğim ancak onun için o dönemde de alabilirim ama fiyatların kış ve sonbaharda daha uygun olabilecğini düşündüm. doğru düşündüysem bu aralar almak daha iyi olur. bütçemin oldukça kısıtlı olduğunu da hesaba katarsak. onun için önerilerinizi bekliyorum.

yarışalra katılmak gibi bir amacım yok, dediğim gibi günde 10-15 km kullanacağım sadece. işimi görecek bir şey olsa yeter. forumda okuduğuma göre alüminyum kadrolu olması ve arkasında "yay" olmaması süper oluyormuş :) ama alüminyum kadrolular oldukça pahalı olduğu için sanırım öyle bir şey alamayacağım. benim için ek bir sorun daha olacak, boyum 1.90. kadro boyu uzun biiskletlerin daha zor bulunacağını düşündüm? bütçem 350 olur diye düşünmüştüm başta ama sanırım 400-450 gerekecek en azından? fiyat/performans oranı en iyi kron xc1000 sanırım ama benim için hala pahalı, o kadar para veremem. bana ne önerebilirsiniz? bir de kış aylarında almak daha ucuza gelmiyorsa mayısta almak isterim, şimdiden sıkboğaz olmanın anlamı yok. burada saklayacağım koşulların bisikletçilerden daha iyi olmaması da cabası. teşekkür ederim şimdiden!

edit:
bir kask önerisi tabi ki! hangi markalar iyidir? performans çok önemli değil onun için üçbinbeşyüz delikli olmasa da olur, kafamı patlamaktan korusun yeter :) bulsam miğfer bile takardım.

• Beğen
Tepkiler: nasuh
Scudo
kron xc1000 ayarında o fiyata drag ontario serisi var onlara bakabilirsin onlarda güzel bisikletler ayrıca boylarıda mevcut..ayrıca alu kadro lu derli toplu bişe alırsan saklama konusundada sorun yaşamassın...

kask olarakta polisport lar var..yeterli ve güvenlidirler...

• Beğen
Tepkiler: zeke
walla kron haricinde ben kendi bisikletimi tavsiye ederim,whistle miwok 614,erdoğanlar bisiklette 630 ytl idi.salcano'da aluminyım kadrolu ucuz bisikletler var onlara da bi bak istersen,fiyat konusunda herhalde kışın bi indirim olmuyo ama yazdaki fiyatlarla aynı oluyo ve zam gelmiyo herhalde,yeni sezon açılınca da zam oluyo tabi ki de.

merhaba,

O fiyatlarda kesinlikle Drag veya Kron al derim... O fiyat aralığında en iyi bisikletleri bu markalarda bulursun.. Özellikle Dragın Ontario modeli sizin boyunuza uygun.. Bütçenize de uygun. ..

• Beğen
Tepkiler: nasuh ve zeke
bu işte kesin almasına falan gerek yok ki ve illada kron ve drag da almasına gerek yok o zaman bende çok basti örnek verebilirm
atala - whistle
atalanın alu kadro lu 21 viteste 370 ytl ye shımano tx ve alhonga donanımlı
whistle 613 alu kadro deore v-brakeler ve full acera donanım 600 ytl gibi

ama zeke senin bütcene en uygun olanı atala ve drag , bisikleti sadece kısa mesafe kullanıcaksınız nasıl olsa kron veya whistle almanıza gerek yok (mali açıdan sadece :) )

whistle 614 biraz pahalı oluyor bana :)
burada okuduklarım ve biraz daha araştırmadan sonra şunları buldum:
salcano ng 350 (ön süspansiyon değiştirilirse iyi bir şey olabilirmiş)
kron xc1000
drag ontariolardan biri
trek 3900

maddi açıdan salcano en iyisi ama şimdi düşündüm de belki hevesim sizin gibi bağımlılığa dönüşür :) onun için iyi bir kadroyla başlayıp önümün açık olmasını sağlasam iyi oalcak gibi. bir de kış veya yaz arasında fiyat farkı oalcak mı ?

@zeke

bunları ben de merak ediyorum. şu anda kron xc1000 almayı düşünüyorum ama kışın pek binemeyeceğim. baharda fiyatlar değişir mi?
ikincisi de kron xc1000 / trek 3900 / drag ontario'dan hangisi iyidir?

Bu bahsettiğiniz üç bisiklet arasından ben Kron diyorum...
Fiyat/fayda oranı en iyi olan o aralarında sanırım...
İleride tutkuya dönüşür, kadrom iyi olsun diyorsanız Trek yada Kron...
Kişisel görüşüm sadece Kron:p

@zeke:
:) bulsam miğfer bile takardım.
Demişsiniz...
Ben takıyorum:D:D:D
(link)(link)
Tabii ki bu sadece benim kişisel seçimim...
Çağrı'nın da bahsettiği gibi Polisport oldukça yeterli bir kask markası...Tavsiye edilir...Eldiven takmayıda unutmayın;)

Şimdiden kolay gelsin seçiminzde ve iyi sürüşler...

muhtemelen bisikleti almışlardır ve kron xc1000 ile bisan aragon arasında çok farklar var

bencede almışken trek kron derim ben.çünkü bisiklete binmeye başlayınca geliştirmek isteyeceksiniz.vu bu markaların kadroları cok kaliteli.size corratec motion ıda öneririm bence kaliteli bi markanın en alt modelini alın

Geri