Scudo Sports

Yine "bisiklet ana temealı" güzel bir reklam daha

Scudo
Ben Haberler dışında Tv izlemeyi sevmem.Gecen gün Reklamlarda izledim ve çok hoşuma gitti.Başka yerlerde de Bisikletleri ön plan da görmeyi isteriz.

Paylaşım için sağ ol.İyi Forumlar.

çok güzel reklam olmuş.vapurdaki xcr maşalı sedona scut gözümden kaçmadı :)

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
Bu reklamı geçenlerde bende gördüm güzel bir tema seçmişler..:)
Ayrıca bugün dolaşırken bi ara ümraniye ye geçtim ve igdaşın önüne yapılan bisiklet park yerlerini gördüm bu da çok hoşuma gitti...

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
Kola reklamını bisikletle-sağlıkla ilişkilendirmek tuhaf. Avrupa insanı için bu reklamı yapamaz.:boese157:

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
bisiklete verilen önemin arttığını farkeden reklam firmaları bunu kullanarak prim yapıyor.kötü mü oluyor?-hayır tabii ki iyi oluyor bu sayede bisiklet kültürünün yerleşmeine yardım ediyorlar. saygılar.

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
eskiden olsa bisikletlere oyle bakardım bu isle ugrasmaya basladıgımdan beri ustunde ne donanım var marka ne kadro boyu ne vs reklama bakmıyorum bile sadece bisikletlere odaklanıyorum ama guzel reklam olmus insanları ozendirici

Görünce bende çok beğendim . Tema çok güzel işlenmiş.

Çok hoş bir reklam.Reklam ajansı yetkilileri bisiklet reklamı için bisiklet bakmaya Delta Ortaköy şubesine gelmişlerdi.Orda konuşmuştuk.Süper bir reklam olmuş.

@Zekeriya Gecenoğlu

Anlaşamamış olacaklarki reklamda başroldeki dedenin kullandığı bisiklet (yanlış görmediysem) giant.Oradan çıkıp kaçkara gitmişler herhalde :)

çok güzel bi reklam olmuş gerçektende bisiklete binmeyi bilmeyen çok insan var. yada iki teker üstünde gitmeyi bilmeyen diyelim daha profesyonel bir yaklaşım olsun ... :)

ilgimi çeken bir reklamdı

Geri