yilbasi hediyesi mi ariyorsunuz, iste size alternatifler...

bikergrrl

Forum Bağımlısı
Tepki
763
Arkadaslar selam.. Yilbasi icin anlamli bir hediye almak isterseniz eger size iki alternatif sunmak istedim :)

Gecen Mart son kitabim cikti. Bunun icerisindeki hersey (sayfa duzeni haric :D ) bana ait. Sayfa duzenini de cok yakin ve calismalarini cok begendigim bir arkadasim yapti..

Konu Turkiye'deki yasadisi multeciler, kitabin adi da bu yuzden Yasadisi.. Ozellikle genclerin okumasini, incelemesini istedigimiz icin fiyati bir fotograf kitabi icin oldukca makul oranlara cektik.. Eger netten alirsaniz daha da makule gelebiliyor.. Bu arada birseyin altini cizmek istiyorum, ben kitaptan telif ucretimi aldim.. Yayinevi de masrafini cikardi, yani sizin satin aldiginiz kitaplarin bana kar olarak bir geri donusu olmayacak, dolayisiyla bu ticari amacli bir reklam degil :)

Kitabin guzel bir basin kampanyasi oldu, ve oldukca iyi bir cizgide de ilerledi.. Ama benim istegim bu ulkede ozellikle genclerin, ogrencilerin, bu kitaba bir sekilde ulasmalari, bu konudan haberdar olmalari ve belki de uzun vadede bu konu uzerine egilmeleri. Turkiye cografi konumu itibariyle cok yogun bir goc cizgisi uzerinde.. Bu yuzyillardir boyle.. Bize dusen de misafirlere gene asirlardir Anadoluda yapildigi gibi, kapimizi acik tutmak duser.. diye dusunuyorum :)

Neyse kitabin linkine buradan ulasabilirsiniz: (link) ya da (link) (ikinci link bazen ariza veriyor, ama birincisi garanti) hakkinda bolca bilgiye de googledan ulasabilirsiniz..

------------------------

2. oneriye gelince :) bu birazcik tuzlu ama olsun ben gene de bahsedeyim de :)

(link) dan size sık sık bahsediyorum. Kadinlara yonelik siddete karsi kurdugumuz bir platform. Amacimiz farkindalik yaratmak ve siddete maruz kalan kadin ve cocuklara siginma saglayan kadin organizasyonlarina maddi destek saglamak.. Bunun icin de fotograflarimizi satiyoruz.. tum bilgiye bu paragrafin basinda verdigim linkten ulasabilirsiniz.. Siz alamasaniz bile (fotograflar 200 YTL'den satiliyor, ancak cerceveli ve paspartulu, asmaya hazir sekildeler yani :) ) belki alabilecek durumda insanlar taniyor olabilirsiniz diye buraya yazmayi uygun gordum :)

2006 boyunca Urfa'da calismalarini yuruten Yasamevi'ne destek verdik. Ve inanilmaz bir ilerleme kaydetmelerine sahit olduk.. Yasamevi ozellikle tore cinayetlerinin potansiyel kurbanlarina siginma, hukuksal ve psikolojik danismanlik sagliyor.. Kadinlara okuma yazma ogretiyor.. Bir kutuphane kurmaya, ve ufak bir atolye acmaya calisiyorlar.. Zehir gibi bir grup genc kadinin elleri uzerinde yukseliyor burasi, ama cok saglam projelere imkansizliklar arasinda imza atmayi basarabilen inancli bir grup kadin onlar :) Keske hepiniz tanisabilseniz... :)

Neyse.. benden bu kadar.. :)

Ha bir de unutmadan, kurban bagislari icin benim ve ailemin senelerdir paramizi yatirdigi LOSEVden de bahsedeyim bari :D

Inanciniz ne olursa olsun burada medeni bir karsilik bulabiliyorsunuz.. Yani illa kurban kestirecegim diyorsaniz, onu da yapiyor ve etleri ihtiyaci olan Losemili cocuklarin ailelerine dagitiyorlar.. Yok ben hayvan kiyimina karsiyim derseniz, gene kurban bedelini (ya da butceniz elvermiyorsa daha dusuk bir meblayi) LOSEV'e bagisliyorsunuz, boylece (hem bir hayvanin hayatini kurtariyorsunuz :p benim tercigimin bu oldugu belli oldu mu :p hem de ) bir minigin tedavi ucretlerini odemis oluyorsunuz... Onlarin linki de (link)

Herkese mutlu yillar, keyifli bayramlar

Scudo

msconfig

Forum Bağımlısı
Tepki
780
tesekkurler bikem kurbanbayramindan once guzel bir yazi oldu;)
kitabini okumak istiyorum, bizdende bahsettin mi :p hehe saka bi yana okumak istiyorum
konusuruz sonra hakinda ;)

bikergrrl

Forum Bağımlısı
Tepki
763
ben tesekkur ederim msconfigcigim :) Bundan sonraki kitabim bisikletforum maceralari uzerine olucak soz :p :D :D

msconfig

Forum Bağımlısı
Tepki
780
@bikergrrl

ben bisiler yaziyorum sen duzenlemesini yaparsin artik rica edicem :D

hdeveci

Forum Bağımlısı
Tepki
811
bıkem hanı yazmıstın halaaa yazmamıssın cok tembel gordum senı :)

Lütfü Çolak

Forum Bağımlısı
Tepki
1.811
evet evet bikem de bir yeniyıl rehaveti görüyorum.
zaten birkaç haftadır da ortalarda yok.
:)
korkarım cezası ağır olacak...

noktalivirgul

Forum Demirbaşı
Tepki
246
teşekkürler bikem çok iyi alternatifler sunmuşsun ilk olanı en kısa zaman da değerlendireceğim.

Ozge Deniz

Forum Bağımlısı
Tepki
328
bikergrrl sanada iyi yıllar iyi bayramlar.tavsiye içinse teşekkürler...

semrta

Forum Bağımlısı
Tepki
472
bikem güzel öneriler için teşekkür ederiz

2. önerin için;
bu güzel fotolardan birinin duvarımda olmasını gerçekten isterdim bir de üstüne üstlük bu güzel fotoğrafa sahip olurken birşeylere yararı dokunacağını bilmek beni daha da mutlu ederdi ancak onun yerine öncelikli ihtiyaclar daha ön planda geliyr malesef

1. sini zaten gerek yok söylemeye en yakın zamanda edineceğim

sonuncu olarak da kurbanın olam :) ,nerelerdesin,özledim :)

bikergrrl

Forum Bağımlısı
Tepki
763
arkadaslar coook tesekkurler :D (butonlar yokoldu telef oluyoruz teleeef :D :D) ud-i lutfu beycigim ben de noktalivirgul kardesime katiliyorum, havuzlayalim :D :D

semrtacim, bu gece sahilde karli buzlu bir pedal cevirdimkine, peh, basin gerekti :D :D miss gibi poyraz, kimsecikler yok :D superdi super :D yarin aksam bi guzellik yapsak mi diyorum?

Herkese tekrardan mutlu yillaaarr

Ender Alıcıoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
3.922
@bikergrrl

Merhaba Biker
Verdiğin yılbaşı tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. senin bu yönünü şimdi öğreniyorum.
İnsanlar tanışıyor ama yaptıkları işleri ancak bir tesadüfle öğrenebiliyor. Seni inan, çok takdir ediyorum. Ne kadar güzel ve anlamlı çalışmaların varmış.
Kitabını ve resimlerini çok merak ediyorum ilk fırsatta alıp inceleyeceğim.

Yeni yılını kutlar, iyi bayramlar dilerim.
Hoşçakal.

a-simetri

Daimi Üye
Tepki
168
merhaba bikem. halim selim biri gibi gorunuyordun. bi de bodrum'da yasama fikrin simdiden olusmaya baslayinca etliye sutluye dokunmayan biri olarak tanidim seni. en azindan ben bilmiyordum diger yonunu. yani oldukca faal oldugunu. hele ki boylesi bir toplumsal konuda... basarilarinin devamini dilerim kendi adima konusmam gerekirse. hadi olmadi tum bisikletforum.com adina konusayim.:D

hediye olarak iyi oneriler sunman da cabasi. gorusmek dilegiyle.

bikergrrl

Forum Bağımlısı
Tepki
763
@Ender Alıcıoğlu

tesekkur ederim ender beycigim :eek: antalyaya selamlar size de mutlu yillar

bikergrrl

Forum Bağımlısı
Tepki
763
@Çağrı Tosyalı

bodrumdan kekik almadan donersen seni asfaltta gecerim :D

a-simetri

Daimi Üye
Tepki
168
gel gel toprak sahaya gel. asfaltta gecmek kolay tabii:D eh ya simdi mi soylenir kekik almak. hem arabayla geldim bu sefer. yigardim 10 kilo kapina bodruma gitmene gerek bile kalmazdi. saka bi yana evde var biraz getirmistim. sabahlari domatesin ustune koyuyorum lanet olsun cok da lezzetli oluyor yahu. :D:D bi dahaki gorusmemizde getiririm eger kalirsa. ama karsi komsunun bahcesinden mandalina getirdim bol miktarda. en azindan onu yiyip ozlem giderirsiin:) bi de bulabilseydim deniz borulcesi yigacaktim eve ama olmadi. bulamadim kahretsin.:)

Tugfox

Forum Bağımlısı
Tepki
1.218
@bikergrrl

bak bak bak ablacim sen git haber wermeden tek basina pedal bas sonra kimsecikler yok de:rolleyes: tuh bak cagirsaydin bi pet siseye koyardim 1litre nescafe sahilde icerdik bak goruyomusun kismet diilmiss :p :D :D :D heheh bidaha cagirma da goruyim hadi :D :D :D

bu arada 1.onerini ben de kisa zamanda degerlendiricem fakat 2.si beni gercekten asiyor be ablacim boyle sosyal ve onemli faaliyetlerde somut olarak yer almaktan buyuk keyif duyarim fakat o tur bir katkida su an icin bulunmam malesef mumkun degil, malum ogrenciyiz :)

@Çağrı Tosyalı

Cagri, tarih seni affetmiycek abi gecegece yapilcak sey mi bu simdi :rolleyes: bahceden mandalina, domates ustu kekik falan :Ahhh-1660 :D :D