arkadaşlar mavic crossmax xl jantımı son bi indirimle satıyorum 750 ytl ye indirdim...çok temiz jantlar sıfır hatta...resimleri var ama daha güncel resimleri ekliycem buraya...
shimano xtr fren bacakları 130 ytl
shimano spd pedal pdm 540 -60 ytl
shimano spd ayakkabı -shm180-160ytl
nuriaktürk kardeş sendende özür dilerim kusura bakma sana karşı yazmış olduğum mesajdan dolayı kusura bakma kardeş inan çok özür diliyorum salıcakla kal dostum başarılı sporlar dilerim yetik abi sanada hayırlı satışlar abi inşallah hayırlısıylan satarsın
arkadaşlar bende çok güzel ve mükemel bir jant seti diyebilirim çünki yetkini görüyorum ve nasıl kualnığını biliyorum alan arkadaş kesinlikle memnun kalıcaktır hayırlı satışlar dilerim arkadaşıma ayrıca
bu jantlar sadece v fren uyumlumu hocam ??? disc e olmuyo sanırsam .. tubeless lastikleride yanında veriomusun ?? subata kadar satılmazsa ben talibim cunkü suan pek bi nakitim yok ... malum ögrencilik hali subatta para alıyoruz
evet v-fren uyumlu,bildiğim kadarıyla disk e cevirmek zor,bu konuyu daha bilgisi olan arkadaşlara sormak gerekir...tubeless lastik yanında yok,çünkü bendede yok...eğer şubata kadar durursa jantlar satılmazsa olur ....