Scudo Sports

Yeşilova-İzmir Turum ( 429.1 km)

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
308
Merhaba,
Malum virüs nedeni ile Güney Kore planım iptal olunca İzmir turu yapmaya karar verdim.
Tura Burdur dan başlasamda aslen Yeşilovalı'yım o yüzden başlığı o şeklide açtım :)
Keyif amaçlı bir tur planladığım için akraba- arkadaş ziyareti derken biraz uzun sürdü.
Yağmur nedeniyle de planda sapmalar olsa da keyifli bir tur oldu.

1. Gün : Burdur-Bozkurt (Denizli )89.2 km
2. Gün : Bozkurt -Denizli 57.1 km
3. Gün : Denizli -Köşk (Aydın) 120.4 km
4. Gün : Köşk (Aydın) Selçuk 81.6 km
5. Gün : Selçuk-İzmir 80.6 km

Gelelim fotoğraflara
Sabahları 9 gibi yolda olmaya çalıştım yolda çok sıkıntı yaşadığımı söyleyemem.Birkaç patlak emniyet şeridinde korna çalanlar,bisikletin ağırlığını merak edenler..keyifli bir tur oldu benim için.Yolda beni davet eden @MakRo @elric1982 arkadaşlara burdan teşekkürler.

IMG_8996.jpeg
Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal! 🇹🇷
..
IMG_9015.jpeg

219845 dosyayı görüntüle
219848 dosyayı görüntüle
IMG_9035.jpeg
IMG_9038.jpegIMG_9041.jpegIMG_9042.jpegSnapseed (7).jpegIMG_9045.jpeg
İlk zorunlu mola btwin marka iç lastiklerini son kullanşım oldu bu tur.

219855 dosyayı görüntüleSnapseed (9).jpeg

Mezun olduğumdan beri ilk defa uğruyorum okuluma (2004) :)

Snapseed (11).jpeg
Snapseed (13).jpegIMG_9087.jpegIMG_9081.jpegIMG_9079.jpeg

IMG_9090.jpeg
D0739D0C-B2CB-4C71-AA63-5E12947D6027.jpeg
Efeler gibi...🇹🇷
Snapseed (5).jpeg
IMG_9108.jpeg

Yokuşlar başlamadan ortaklarda molayı fazla kaçırmamak lazım :)

Snapseed (2).jpeg219884 dosyayı görüntüleIMG_9122.jpeg
Altınordu FK 🇹🇷
IMG_9125.jpegIMG_9129.jpeg

Son durak güzel İzmir..
219888 dosyayı görüntüle
Son olarakta kullandığım malzemelerle ilgili bir kaç bişey yazayım
Fuji touring üzerinde değişiklikler oldu zamanla
Öncelikle jant setini değiştirdim linki
(link)
Kullandığım heybeler
Red Cycling Products - Anunnaki Bisiklet Çantaları

Ön Bagaj O-stand n11 üzerinden almıştım

Kask Giro modeli tam hatırlayamıyorum.

Sele Brooks Flyer bakımınını yaptığım
deri kremine nazaran forum üzerinden okuyarak denediğim vazelin daha etkili oldu yumuşaması için.

Ayaklık XLC Çatal Ayaklığından memnun değilim çok ağır ve kullanışsız en kısa zamanda değiştireceğim.

Lastikler M
axxis overdrive 700X 32 Islak ve kuru zemin performansından memnunum.Bir dahaki sefere 35 lastikleri denemek istiyorum.

Tur planlarının ertlenmediğini keyifli pedallar diliyorum herkese selamlar saygılar..🚴‍♂️

Dosyalar

• IMG_9087.jpeg
    IMG_9087.jpeg
    2,3 MB · Okunma: 9
  • IMG_9090.jpeg
    IMG_9090.jpeg
    2,2 MB · Okunma: 7
  • IMG_9090.jpeg
    IMG_9090.jpeg
    2,2 MB · Okunma: 3
Scudo
Teşekkürler.Yol üzerinde bir çok arkadaş ve akraba olduğu için konaklamayı o şekilde hallettim.Sadece yağmur nedeniyle köşk ve selçukta otel de konakladım.

Çok güzel. Konaklamayı nerede yaptınız? Çadır mı, pansiyon/ev mi?

Teşekkürler.Yol üzerinde bir çok arkadaş ve akraba olduğu için konaklamayı o şekilde hallettim.Sadece yağmur nedeniyle köşk ve selçukta otel de konakladım.

Anladım. Ben de Antalya-İzmir planlıyorum ama cesaret edemiyorum. Kondisyon olarak yetersiz görmüyorum kendimi ama zihin bir türlü "hadi" diyemiyor. Sahilden mi yoksa korkuteli üzerinde mi, ona da karar verebilmiş değilim. Bakalım,ilk baharı kaçırdım zaten. Nasip sonbahara. Kendimce tebrik ederim sizi, imreniyorum.

malzeme listesine ekleme : ayakkabılar saucony :) güzel tur olmuş ayağınıza sağlık.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve necmeddin
Tur planınızdan haberim olsaydı beraberde çıkardık yola :) Korkuteli tarafı daha iyi olur bana göre.Yola çıkmak gerek gerisi geliyor bir şekilde tekrar teşekkürler.
Anladım. Ben de Antalya-İzmir planlıyorum ama cesaret edemiyorum. Kondisyon olarak yetersiz görmüyorum kendimi ama zihin bir türlü "hadi" diyemiyor. Sahilden mi yoksa korkuteli üzerinde mi, ona da karar verebilmiş değilim. Bakalım,ilk baharı kaçırdım zaten. Nasip sonbahara. Kendimce terik ederim sizi, imreniyorum.

Tur planınızdan haberim olsaydı beraberde çıkardık yola :) Korkuteli tarafı daha iyi olur bana göre.Yola çıkmak gerek gerisi geliyor bir şekilde tekrar teşekkürler.

Vallabenim de haberim olsaydı sizden, takılırdım peşinize :)
Nasip diyelim, belki bir gün tanışır ve çıkarız birlikte. Kim bilir belki @Taygun Kon da dahil olur :harika:

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Güzel bir gezi olmuş sayın @ekren gökhan. Sayın @hamlet2006 ile yaptığımız memleket gezisinin tersi olmuş gibi. Biraz da ıslak olmuş sanırım 😅. Ortaklar'da çok kaçırmama konusunda katılıyorum ama boğaz pek söz dinlemiyor 😁.
Sağ salim bitirmişsiniz. Nice güzel gezilere.

• Beğen
Teşekkürler Cemal bey.Fena ıslandım Aydına doğru ama olsun bu havada tur planlayan benim :)

[UTOTE="Cemal Ç., post: 2437004, f: 66472"]
Güzel bir gezi olmuş sayın @ekren gökhan. Sayın @hamlet2006 ile yaptığımız memleket gezisinin tersi olmuş gibi. Biraz da ıslak olmuş sanırım 😅. Ortaklarda çok kaçırmama konusunda katılıyorum ama boğaz pek söz dinlemiyor 😁.
Sağ salim bitirmişsiniz. Nice güzel gezilere.
[/QUOTE]

Tebrikler, çok güzel bir tur olmuş.
Denizli’den geçerken sizi görmüştüm, bir çay içemediğimize üzüldüm şimdi. Memleketim Torbalı’dan da geçmişsiniz.:)

• Beğen
ekren gökhan
pedalınıza sağlık pek güzel bir tur olmuş,denizli-izmir ve antalya-izmir kamplı turlarım olmuştu,harika deneyimlerdi :harika: coğrafyalarımız pek güzel canım vatanım🇹🇷

@ekren gökhan maşallah gardaşım güzel bir tur olmuş, güzel fotoğraflar çekmişsin ayyıldızı selamlamadan geçmemişsin, benden de sana selam olsun, çöp şiş oldu mu Yaw şimdi canım çekti :agla:,

Emeğine sağlık, zevk aldım okurken, inşallah Asya turunuda güzel bir şekilde tamamlarsın. :harika:

Beraberde turlarız inşallah hocam teşekkürler.
ekren gökhan
pedalınıza sağlık pek güzel bir tur olmuş,denizli-izmir ve antalya-izmir kamplı turlarım olmuştu,harika deneyimlerdi :harika: coğrafyalarımız pek güzel canım vatanım🇹🇷
Sağolun hocam ortaklara ilk gidişim ama değdi :) 2 seferdir ertelemek zorunda kalıyorum kore seyyatini ama gideceğim.🚴‍♂️

@ekren gökhan maşallah gardaşım güzel bir tur olmuş, güzel fotoğraflar çekmişsin ayyıldızı selamlamadan geçmemişsin, benden de sana selam olsun, çöp şiş oldu mu Yaw şimdi canım çekti :agla:

Emeğine sağlık, zevk aldım okurken, inşallah Asya turunuda güzel bir şekilde tamamlarsın. :harika:

Geri