Yeşilova hırsızı bulundu

ceyhunozcelik

Aktif Üye
Tepki
183
Sevgili hırsızımız aslında 37 lik çılgın bir köy delikanlısı mütevazi bisikleti ile beraber...
(link)
İşte bu da suç ortağı Murat..Muğla'dan arasıra sıkıldığımız günlerde Murat'la Ula-Çiçekli yolundan (Sessiz harika bir dağ yolu) Sarayyanı köyüne kaçıp dayım Şenol'u görmeye gideriz.
(link)
İşte bu günlerden birinde bana birlikte Gökova'ya gidelim dedi.Ben de ne güzel bisikletle gezicez diyorum meğer amaç farklıymış.Yeşilovadan gidelim demesinden anlamalıydım.Yeşilova gerçekten yemyeşil bir yer..Gökovaya giderken 5 köy geçiyorsunuz ve bir sürü limon, portakal ve mandalina ağacı var yolda (yaklaşık 20 km.)..Tabii göz hakkı almadan olmaz...
(link)
Eveeet...Operasyon tamam..Arazi olma zamanı.
(link)
Ve son olarak henüz turdan gelmişken bilgisayar başına geçip olaya tüm gerçekliğiyle aktarışımız....
(link)
Merak edenler için daha sonra bu iki güzel yolun fotoğraflarını yayınlıycam..

Scudo

Erkut Yiğit

Forum Bağımlısı
Tepki
822
Şaka da olsa hırsız kelimesi hoş durmamış ya.. Tur ve paylaşım için teşekkürler yine de..

t-genc

Forum Bağımlısı
Tepki
430
ben tam olarak anlayamadım bu olayı biri daha açık anlatırsa?!

tırt kaptan

Forum Demirbaşı
Tepki
640
Muğla - Ula - Çiçekli - Gökova güzergahı oldukça güzele benziyor, kısmet olursa bütün Muğla ekibi olarak böyle bir tur yapmaya ne dersiniz?

ceyhunozcelik

Aktif Üye
Tepki
183
@tırt kaptan

Gerçekten çok keyifli bir yol.zellikle çiçekli inişi...Umarım fırsat olurda bu keyfi beraber yaşarız

ceyhunozcelik

Aktif Üye
Tepki
183
@sinto

Çok güzeldi..Yanlız yanımızda kesici birşey olmadığı için portakalları yiyemedik