Resim linklerinin başında ve sonunda koymuşsunuz onun yerine başına koyarsanız sonunada koyarsanız sanırım sorun hallolacak. bir kac tanesıne tek tek baktım güzel gezi olmuş ayaklarınıza saglık. Deneme maksatlı bir linki bu sekılde duzenledım
Bursalı bisiklet sevdalılarını kutlarım, böyle güzel bir etkinliği düzenlediğiniz için. Keşke daha güzel bir havaya denk gelseydi ve şehir de görseydi sizin o toplu sürüşünüzü... Paylaşımınız için teşekküler. :in:
BURSA YEŞİL PEDAL BİSİKLET DERNEĞİ'niz hayırlı olsun..Başarılar diliyorum ve sizleri can-ı gönülden kutluyorum..
Bahara az kaldı.. Aktiviteler artacaktır..
Yapacağınız gezi ve tur paylaşımlarınızı bekliyor olacağız...
Naçizane anımsatma:
Üzerinde " sağlıklı yaşam için" yazılı beyaz tişörtler güzel düşünülmüş ama o YAZI arkada olsaydı daha net okunurdu diye düşündüm..
( bisi.sürerken hafif öne eğildiğimiz için tişört önündeki yazılar yeteri kadar görünmez)..
( yazının arkada olmasının da dezavantajı da sırt çantası..Taşımadığımız sürece sorun yok )
Genciyle yaşlısıyla kalabalık ve faydalı bir etkinlik olmuş.Bu spora gönül verenlerin gün geçtikce çoğaldığını görmek beni çok mutlu ediyor.Darısı, tüm bu işe meraklı olupta bir türlü ilk adımı atamayan diğer insanlara..
Ahmet abiye katılıyorum keşke hava daha güzel olsaymış tüm şehir görebilseymiş. İleriki zamanlarda daha çok katılımla daha güzel havalarda gerçekleştireceğiniz turlarınızı bizimle paylaşırsanız mutlu oluruz.. sevgiler