Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yerköprü gezisi

Mesut Girgiç

Forum Bağımlısı
Tepki
11.601
20 Ağustos Pazar günü bize bisikletiyle katılabilecek durumda olan herkesi bekliyoruz.
Kısmet olursa; bu pazar günü sabah 06 gibi Konya'dan bisikletlerle yola çıkıp Yerköprü/Hadim/Konya/Turque'ye gideceğiz. Şelale kıyısında yapacağımız tam teşekküllü barbekü partisi ve yüzme sefasından katılımcılarımız ücretsiz olarak faydalanacaktır. Piknik malzemeleri ayrıca gezimize refakat edecek olan iki araba tarafından taşınacaktır. (Bu son cümleyi barbekü partisi olayının azametini tasavvur edebilmeniz için dedim)

Saygılar.
Bu pikniği organize eden komite bir ironman arge teşekkülüdür. :cool: :cool: :cool:

http://i55.photobucket.com/albums/g153/ironmankonya/yerkpr073.jpg

Scudo
@Mesut Girgiç

Kısmet olursa; bu pazar günü sabah 06 gibi Konya'dan bisikletlerle yola çıkıp Yerköprü/Hadim/Konya/Turque'ye gideceğiz. Şelale kıyısında yapacağımız tam teşekküllü barbekü partisi ve yüzme sefasından katılımcılarımız ücretsiz olarak faydalanacaktır. Piknik malzemeleri ayrıca gezimize refakat edecek olan iki araba tarafından taşınacaktır. (Bu son cümleyi barbekü partisi olayının azametini tasavvur edebilmeniz için dedim)

Saygılar.
Bu pikniği organize eden komite bir ironman arge teşekkülüdür. :cool: :cool: :cool:

Mesut' cuğum
Bu bana yapılırmı? :mad: Ben 20 Ağustos Düzlerçamı gezisi duyurusunu senden bir gün önce yazıyorum. Sen bir gün sonra senin bu geziyi yayınlıyorsun.:eek:
Mesela araba diye bişey var , arkasına bisiklet takılan bi aparat var , tak onu git Konya ya , pazar sabahı, gir Mesutun İronları arasına, :D hem pedalla hem ye , hem iç, oda ne Barbakü partisi de mi varmışşşş. :D hem de iki araba taşıyacakmışşş. ;) Herneyse zaten insanın bi yeme sınırı var 1 araba da yeterdi.:p
Ama ne yapalım mesela dedik. İmkan olsa inan gelmek isterdim . Ama Şartlar
insanı zora sokuyor.

Hepinize eğlenceli geziler dilerim.
Hoşçakal

mesut abı cok hızlısın. yerköprü şelalesi için söylenecek fazla bir şey yok kesinlikle görmek lazım.artık içimdeki pedal canavarını piyasaya çıkarma zamanı:boese157: .
yerköprüye bekliyoruz

@nisan baklası

Ender bey,
ben geziden sonra barbekü sofrasının fotosunu yayınlayınca gelmediğinize pişman olmayasınız.. yani demedi demeyin ;)

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Merhabalar;
Öncelikle gidecek insanlara iyi eğlenceler diyorum ki sunduğunuz olanakları 7 yıldızlı otel bile sunamaz:)
Ben açıkçası burayı(bilmiyorum gittiniz mi?) Kazdağı'na benzettim. Adını ilk defa duyuyorum ama cehaletimi mazur görün. Ama tek bir fotoğraf yorum yapmak için kısıtlı bir kaynak. En kısa zaman da fotoğraflarınızı bekliyorum...

mesut abi ne gzüel ama sadece burdan resimlere bakmak zoruma gidio gelemiom die yaa :( offf

Nihayet "Bir Soru, Bir Konu" başlığımızdaki bizleri çok uğraştıran güzel şelaleyi bisikletle gidip görme şansınız olacak. Merakla bekliyorum Mesut Abi. Harika bir yer olduğu tartışılamaz. Sizin ellerinizden fotoğraflanırsa birde ooooo değmeyin göz zevkime...

Sevgiler...

Mesut abiciğim hangi yol güzelgahınızdan gideceğinizi bilmiyorum ama dikkat edin. Bol bol çıkışın hatta durmadan hep çıkışın olduğu bir yola gidiyorsunuz.

İyi eğlenceler

@huseyinsak

Hüseyincim uyarın için teşekkürler.
Konya-İçeriçumra-Sarıoğlan-Taşbaşı- Eyiste deresi:eek: -Hadim ve göksü güzergahından gideceğiz.

sanırım Eyiste deresinin iniş ve çıkışı:)Skull-175 ) bizi oldukça eğlendirecek:( :p

Bilmeyenlere eğlence gibi gelir tabii :p

Şelale tek kelimeyle mukemmel keske yakın olsada bizde gelsek

@Mesut Girgiç

Mesut abi Sarıoğlanda bi çay için benim yerime.

merhaba bende bu geziye katılmak istiyorum fakat buluşma noktası konusunda bilgi alabilirmiyim.

@Mesut Girgiç

Saygılar
bende geziye katılmak istiyorum,buluşma noktası hakkında bilgi alabilirmiyim
]

Walla süper yaa.Tam gezilecek yerler.İstanbulda da böle yerler olsa da gezsek keşke.Herkese şimdiden iyi eğlenceler.Turdan sonra fotoları mutlaka bekliyoruz.

bende geziye katılmak istiyorum,konyadan çıkış toplantı noktası neresidir,öğrenebilirmiyim

@drhakangedik

drhakangedik bende geziye katılmak istiyorum,acaba konyada çıkışta buluşma noktası neresi, öğrenebilirmiyim
Bugün 12:57 PM

Alıntı:
Mesut Girgiç tafarından gönderildi

20 Ağustos Pazar günü bize bisikletiyle katılabilecek durumda olan herkesi bekliyoruz.

Saygılar
bende geziye katılmak istiyorum,buluşma noktası hakkında bilgi alabilirmiyim
]

İlgili arkadaşlar.Biriniz cevap verniz.?:D :D :D :D :D

abi bu kadar güzel resim koymayalım gelemeynler var çok güzel bir düşünce ama süper bende iç anadolu ürgüptenim

Geri