Scudo Sports

Yenikapi Bebek arasi ulasim icin bisiklet

Rüzgar Yolgezer

Daimi Üye
Tepki
41
Bisiklet
Cesur
Merhaba herkese,
Haftaici her sabah, bu guzergahi izleyerek okula gidiyorum. Gecen Mayis'ta almistim bisikletimi. O zamanlar yagmur ekipmani eksikligi, trafikte bisiklete binme korkusu esliginde sadece kuru havalarda gidiyordum. 4 haftadir araliksiz, yagmur da olsa gidiyorum. Bu yolu pedallayan baska ulasimcilar varsa; birlikte pedallamak hem bizi motive eder, hem de daha guvenli hissetmemizi saglar.
Yasasin Bisiklet Kardesligi :)

• Beğen
Tepkiler: Alper Onur ARSLAN
Scudo
o yolu kullanmasamda yollarda olan tüm bisikletçilerle kalbim beraber

Hem yol, hem hava acik olsun :D Bir kac gundur islaniyorum giderken, daha cozum uretemedim kalici olarak.

Hollanda'da elde şemsiye ile yağmurda sürüyorlar, deneyebilirsin :)

alper yağmura çare yok ,,,,var nasıl var şöyle var kurye takımları ile olur oldukça ağır onlar,,ayakkabı kılıfları var ama spd için değil altını kesecen ama rahatsız edici ..bunları evde denedik ama üst taraf rahatsız etti,,tekeri çevirirken üst taraf uzun olduğu için kullanışlı değil ,,ventura ayakkabı kılıfı aldık hikaye sadece soğuğa karşı iyi ,,,su geçirmeyen ayakkabı kılıfı olması lazım ayrıca spd ayakkabıda bunların fiatları epey cebi yakar ayrıca tayt var su geçirmeyen dehşet para 120 yuroya var ,,,üst var 160 lira su geçirmiyor eldivenler uçmuş fiatlar yüksek yağmurda sürmenin bedeli cebe yansır yuro yükseldi ithal mallarda pahalandı decatlonda poşet satıyorlar decatlondan bi adet mavi yağmurluk var ben su geçiriyor zannettim ama meğersem değilmiş hava geçirmiyor ama hız yaptığım için içten terleme yaptı bu da daha tehlikeli hasta olma durumu ,durduğun an insan şifayı kapar bu kış aksesuarları olmayanlar sabah dahi çıkamaz ayazda ,,kalın pamuklu giyinenler ise ilk rampada terleme olursa bi kaç rampa sonra sauna olur onların içi,,,hiç sağlıklı değil ,,her şey paraya bağlı parası olmayan malesef alamayacak ,,

Geri