Scudo Sports

Yenidoğan Yolları' nda tempo tuttuk... (IRONMAN Konya)

@AHMTB

Ne? Tek mi? Tamam tek! Yaaaawww, tamam tamam! :D :D
Üç silahşörler sloganı gibi "Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için." Fakat, aslında durum tam olarak da bu zaten Konyalı Ironmanlar için. Sadece performans olayında, bazen 9/8 aksak ritm tutsak da ( uçanlar, kaçanlar; uçamayanlar ve yine kaçanlar şeklinde :p ) onun dışında olayımız her zaman 4/4'lüktü. Ama sonuçta, herrr türrrlü datmin eden bir ritm yaratabiliyoduk. Deeee miiii?

@dede

Walla ben de bayaa özledim sizlerle pedallamayı Dede. Bi de o helvayı :) Buralarda yok o helvadan. Fotoğraflara baktım yine de, Konya güzel şehir. :)

Scudo
@Emre Nalbantoğlu
merhaba emrecim Görmüş ve beğenmiş olduğun kaslar PINARELLİ BİSİKLET TAKIMININ (PINARELLİ cycling TEAM ) E aittir keske elimizde fazla olsa sana yardımcı olmak isterdim:D

• Beğen
Tepkiler: ahtt
Konya ekibi yine harika gözüküyor. Birde bütün bisikletler scott sanki. Hepsi harika gözüküyor. Pidenin güzelliğini söylemiyorum bile :)

• Beğen
Tepkiler: rudi4219 ve ahtt
Tüm Ironman ekibine teşekkürler. Çok güzel etkinliklere imza atıyorsunuz, birlik ve beraberliğiniz daim olsun, dostluğunuz baki kalsın. Turlarınızı ilgiyle takip ediyoruz, Malatya Bisiklet Grubundan selamlar ve sevgilerimizle.,sağlıcakla kalınız.

• Beğen
Tepkiler: AHMTB ve ahtt
Harika bir gezi olmuş fotograflar ve kadraj kusursuz bisikletlerde göz alıcı..
Scott marka bisikleti kullanan arkadaşın giydiği PINARELLİ yazan formanın manasını merak ettim. kulüp ismi ilçe adı gibi geldi ilk görüşte.. İtalyan bisiklet markası PINARELLO ile bir alakası varmıdır.. son olarak yeşil beyaz pınarelli forma giyen arkadaşlara cok selamlar mustafa erdoğan mustafa nalçacı abilere..

Güzel bir gezi, pidelerle daha da güzelleşmiş. Afiyet şeker olsun.
Karlı dağların fon olduğu fotoğraflar da üzerine ballı kaymak gibi geldi.
Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: AHMTB ve ahtt
Dördüncü fotoğraftaki arkadaşın bisikletinin kadro boyu yanılmıyorsam kendisi için ufak görünüyor.
Not:Kamyon şöförü dumura uğramıştır.

@bislet

Kesinlikle :) :D

http://www.konyafatihi.com/Foto/img/DSC00571.JPG

@rudi4219

Şu bildiğimiz İtalyan markası Pınarello marka mı ?

Geri