Scudo Sports

Yeni Yoldaşş XC 1000

@Rehavet

Aynen :) o silindirik parça vidalı, plastil parçayla etrafını sarıp şaft borusunun içine sokuyorum. Sonra o silindirik parça alttan vidalı, vidayı sıktıkça borunun içinde genişliyor ve sağlam bir şekilde tutuyor :)

• Beğen
Tepkiler: Rehavet
Scudo
yorumlarınınz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar iştahım kabardı iyce sayenizde :D bi kaç arkadaş soru sormuş hemen cevapliyayım : revahet isimli üyemiz bağlantı noktasını bisikleti aldığım magaza kendi takıp göndermişti fakat tarif edecek olursam ön maşanın alt kısmında boşluk var oraya monte edilmiş şekilde gelmişti ben sadece çamurluüğu takıp çıkarıyorum okadar... Ahmet Turan bey öneriniz içiçn çok teşekkür ederim hemen uyguluyorum :) ... Diğer yazaan arkadaslara da gönülen teşekkür ediyorum ...

Bi arkadasımız fiyatının sormus kardesim aydın moto bike sitesinden havale ile 1100 e aldım çok anlayışlı insanlar çok ilgileniyorlar tavsiye ederim

Bi arkadasımız fiyatının sormus kardesim aydın moto bike sitesinden havale ile 1100 e aldım çok anlayışlı insanlar çok ilgileniyorlar tavsiye ederim

Aynen oyle asım bey beyaz ışın varmış gibi bişey oluyor ;)

Geri