Scudo Sports

Yenİ yol bİsİkletİm(xrs 030 apex)

Scudo
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.

benden size bi tavsiye, orta göbek ve krank kollarınızın iyice sıkıldığına emin olun. ;)

@Gökhan Ö.

teşekkür ederim bisikleti 2 sefer kullandım bir sorun çıkmadı ama yine de kontrol ederim :) siz o konuda bir sıkıntı mı yaşadınız :)

@Kubilay Özgüç

Teşekkür ederim.tiagralı olanıda apexli olanıda var.Ben önceden de konu açmıştım tiagralı olanı alacaktım fakat ellerinde kalmadığı için apex setli aldım...

• Beğen
Tepkiler: hitman47
Yol bisikletinin keyfi gerçekten başkadır.
İyi günlerde, keyifli turlarda kullanmanız dileğiyle...

kadro olsun donanım süper bir makine.hayirli olsun.

@Serkan Çoban

teşekkür ederim :) gerçekten de dediğiniz gibi eskiden yaklaşık 1 senedir istiyordum yol bisikleti anca nasip oldu :)

Fatih bey hayırlı olsun. Mesaj kutunuzu boşaltırsanız size özel mesaj göndereceğim.

@IbrhmAkgl

çok teşekkür ederim özel mesajınızı bekliyorum bir de fren kolları biraz aşağıda onu nasıl düzeltirim söyleyebilirseniz sevinirim :)

İşte olay budur..Hayırlı uğurlu olsun Fatih kardeşim.Alıcam dedin aldın vallahi.Kız gibi bisiklet.Güle güle pedalla.Darısı bizim başımıza...

dostum hayırlı, uğurlu olsun. detay fotoğraflarıyla çok çok güzel görünüyor bisikletin..

kazasız belasız, zevkle binmeni, cavendish gibi sprinte kalkmanı, contador gibi yokuş çıkmanı dilerim. :D

bende ramazandan sonra bir banka soyabilirsem almayı düşünüyorum böyle bir şey. :D

@HASAN TONBUL

çok teşekkür ederim Allah inşallah daha iyilerini de sizlere nasip eder çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

@Murat Sarp

teşekkür ederim cavendish gibi olma yolunda alışıyorum inşallah contador gibi de tırmanırım :D Allah inşallah sizlere de nasip eder daha da iyilerii :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Sarp
Tamam hocam çözdüm gidonu sıkınca ses kesildi. Bu arada vites kollarını kaldırmak yerine gidonu kaldır. Ben öyle yaptım. Kadromuz aynı bu arada. Ben memnunum. Olmadı bir tane xrs030 diye grup kuralım :D Tekrar hayırlı olsun

Cavendısh Fatih abim bisikletin gerçekten çok güzel.Yorumumu zaten görünce yapmıştım.Kazasız ve belasız nice TIRMANMALAR :D Bayramdan sonra bir R.Feneri yapalım mı ne dersin? :p

@Görkem Kavasoğlu

sesin kesilmesine sevindim :) bu arada kolları hallettim ikidini de orta noktada buluşturdum halloldu mesele bisiklette de baya memnunum süper gerçekten bisiklete yeniden başlamış gibiim sanki :D

@sarıyerlibisikletçi

tırmanışlar bununla daha zevkl olmaya başladı ama rumeli süper olur gerçekten :)

Geri