Scudo Sports

yeni Trek 3900 d fren seti değiştirme

fatix54

Üye
Tepki
36
Bisiklet
Kron
Selamlar birkaçgün önce (birazda aceleye geldi) trek 3900 d aldım frenler "Promax, w/Shimano EF50 mekanik disk" "maşa: SR Suntour XCT V2 w" maşa ile fren sistemini değiştirmek istiyorum şu adresteki https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=82101 2.el deore lx hidrolik frenleri farkettim bilgisi olan arkadaşlar nedersiniz yeni trek 3900 e bu seti almak mantıklımıdır??

Scudo
Evet sorun olmaz ve bisikletin için yeterlidir !!! He ama ilerde egona kapılıpta sonradan değiştireceksen şimdiden sıfır alacağına forumda satan bir arkadaşımızdan daha ucuza satın alabilirsin arkadaşım ... Frenlerini sökersen bu arada senin frenler vitesle birlikte olduğu için bir çiftte vites kolu satın almak gerekecek diye düşünüyorum...

LX frenler gerçekten işini fazlasıyla görecektir ve frenleme mekanizman eskisine göre daha da azaldığını göreceksin... Birde böyle bir set aldığında diskleri de değiştirmen gerek zaten setinde olacaktır... LX ' in kendi disklerini kullanman yerinde olacaktır... Saygılarımla

Bence gayet güzel iş olur. Bende 3700 var, zamanında ancak buna yetti param. Ama şimdi üzerinde tora maşa deore deore xt alivio gibi bileşenler var, hep sonradan aldım. Paraya dökünce evet zarar ettim, ama bana verdiği zevk parayla ölçülemez. Mümkünse almışken sınırını zorlayarak en iyisini almaya çalış, doğal olarak fiyat artınca azalan ağırlık ve artan performans-kalite ikilisi seni fazlasıyla memnun edecek verdiğin paraya üzülmeyeceksin.

Geri