Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni toplanan fix için yardım

Tepki
24
Selamlar,
Elimdeki Raleigh Winner'ı yarıştan fixe çevirmeye karar verdim.
İlk olarak miche pista göbekler karşıma çıktı ve aldım fakat rublesini sadece ebay.de de bulabildim, bulduklarımda 13-15 dişti ben 18 arıyorum sorum şu ki bu göbeğe başka marka model ruble takabilir miyim? Takabilir ise nereden nasıl bulabilirim?

Scudo
Dişliyi Ebay dışında da bulabilirsiniz.

Mesela : (link)

Birde LockRing almanız gerekecek eğer Miche ile beraber gelmediyse.

miche de lock ring çıkıyo. pedal bisiklette var cog miche göbeğe de uyuyor ama 18 var mı bilmiyorum...

Göbeğin yanında lock ring geldi dişli öneriniz için teşekkürler.

Aynakol olarak FSA Vero Chainset düşündüm ne dersiniz michenin pista setinden çıkma zincirle kullanacağım başka öneriniz varmıdır?
Fiyat performans olarak değerlendirince nasıldır?

@sonay eruz

50 mesajı doldurmadığımdan özel mesaja cevap yazamadım göbek 32 delikli.

Selamlar,
Pedal Bisikletten 16 dişli rubleyi aldım hatvesi tuttu fakat ruble ince olduğu için lock ring sıkmadı araya parçamı işlesem yoksa yurtdışından miche ya da kaliteli başka rublemi alsam bilemedim.

sonay bey eski şehir bisikleti ilanlarına bakarken bi bisikletinizi gördüm onunla ilgili konuşmak için telefonunuzu özelden gönderebilirmisiniz.

selamlar fixedi topladım geçen hafta fotoğrafları koyamıyorum herhal bu 50 msgla ilgili dolunca yüklerim.

şimdilik sürülecek duruma getirdim daha yapılacak işler var, boya ve ön jant tekrardan örülecek.

şuanki durum:

kadro: raleigh winner
arka çember: rigida tvm
pedal:shimano 600
ön çember : rigida 820
aynakol: FSA vero( aynakol bisiklet üstünde sırıttı uygun eski bişeyler denk gelirse değişebilir)
gidon:raleigh
boyun: dura ace
zincir: miche pista
arka göbek:miche pista
ön göbek:exage ( 32 delikli beyaz ya da gümüş çember bulununca değişicek micheyle elinde boşda duran varsa haber edebilir:D)

NOT: elimde bi tane fazladan miche pista göbek seti var ihtiyacı olan olursa iletişime geçebilir..

iyi sürüşler. fotoğrafları bekliyorum...
36 delik olsaydı ben alırdım göbeği=/

peki fixed bisikletlerin için şehir içinde daha fazla kullanıldığını düşünürsek 36 delikli jantlar 32 ye göre daha mı makbul ve sağlam olur çukuru tümseği bol yollarımız için? kısacası ideal bir fixie jant seti 36 delikten mi oluşmalı yoksa 32 de yeter mi?

şehir içi kullanımda 36 delik ile 32 delik jant arasında çok fazla fark olacağını düşünmüyorum.

Geri