Scudo Sports

Yeni toplamaya başladığım bisikletim Focus Cayo

Anyroad nerdesin bak Focus cayo senin pabuçunu dama attı görüyon mu :D Hayırlı olsun Halil abi .Nazar değmesin İnşallah

Scudo
@kivilcimb

teşekkür ederim Kıvılcım, çok daha güzeli senin olsun,

@Fatih Çetin

Fatih Çetin bey bir önceki sayfada o meseleyi çözmüş idik, tekrar açıklamış oldunuz, yine de teşekkürler.

@GurkanSamet

Gürkan, ihale ile almış olmasaydım yine almazdım galiba ama iyi olmadı mı, valla süper oldu. Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin

@Murat Cömez

Çok sağol Murat senin güzel gönlün yeter

@ebubekir sözbir

Valla iyi hatırladın Ebubekir, bir yerde iyi ki almamışım anyroad, yoksa cyclocross ile devam ederek yol bisikletinin tadını alamayabilirdim.

Harika görünüyor. Tebrik ederim. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim..[emoji4]

Hay ben bu telefona Türkçe öğreteni. Ben yazmıyorum bu saçma sapan anlamsız kelimeleri. Telefon kafasına göre düzenliyor..

haydi hayırlı olsun abi sağ salim sürmek nasip olur inş, ekipmanın da maşallahı varmış satılınca pinarello falan bakıldığına göre :alkis:

@Serkan HODANCI

Serkan,
Çok daha güzeli sizin olsun. İnşallah hepimiz sağ salim süreriz her seferinde...

@Ekrem Yılmaztürk

Ekrem,
İnşallah hepimiz sağ salim döneriz her sürüşten. Bu değil de asıl bir önceki azaltmaya ilk başladığım ekipman sağlamdı, 13.000$ idi aşağı yukarı. Mal ekipman, bunlar gelir gider, önemli olan güzel arkadaşlıklar.

Pinarello o kadar da yüksek gitmedö, asıl canımı sıkan da o ya, 890$' kaçırdım ihaleyi...

Kırmızı siyah beyaz uyumları çok güzel. Kazasız belasız kullanın.

@MEHMETALİ

çok teşekkür ederim Mehmet Ali, beğenmene sevindim. iyi dilekler karşılıklı

Halil abi seni izlemeye devam ediyoruz :)

Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Nice güzel yollara turlara..

Focus iyidir ;) kadro harika-jantlar-parçalar harika, ona giden emek ve sonrası yaşanan haz paha biçilemez ;) MaşALLAH, hayırlı kullanımlar :)

@Abdülsamed AKBULUT

Abdülsamed (abdüssamed),
Çok teşekkür ederim, daha güzelleri sana nasip olur inşallah.
Dediğin gibi bisikletin parçalarını beklerkenki heyecan, kurarken ellerinin yağlanması, yorulman, test sürüşü hepsi ayrı güzel. Daha güzel duygular yaşarsın umarım...

@Enes Çatal

Eyvallah :)

Fotoğraf setinin satılık olduğunu görünce şüphelenmedim değil abi, meğer altında yatan sebeplerden birisi de buymuş demek ki :) Maşallahı var bisikletin. Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin :)

@halil ibrahim duran

Bro, görmezden gelsem gidermi diye düşünüyorsan, biliyorsun ki bu mümkün değil :p

@AykutÇ.

Aykut, geçen seneki seti hatırlıyorsundur, onunla baya bir şeyler alınırdı :D

İki tane bisiklet vardı zaten onları sattım, setin parasının içinden sadece 1000TL tırtıkladım :D

@Mustafa Özer

Senden ölene dek kurtulamayacağımı biliyorum, başımın belası :D

Halil abi müthiş bir iş çıkarmışsın, maşallah.
Çok enfes bir bisiklet olmuş. Jant seti bisikletine zerafet katmış bence.

Allah kaza bela vermesin. Doyasıya eskitesin bisikleti. :) (Arada bize de bir tur attırırsın da :D)

@Tahir Keskin

Tahir,
Çok sağolasın, beğenmene sevindim. Jant setini ben de çok sevdim. Daha güzelleri senin olsun. Tabi ki bir tur değil iki, üç kaç tur istiyorsan bin, ben malımı arkadaşlarımdan esirgemem...

Hayırlı olsun güle güle kullan, haberini önceden almıştım görmek yeni nasip oldu. Donanımı değiştirmek yükseltmek kolay zor olan güzel bir kadro bulmak, sen en zor kısmını halletmişsin :)
Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah. Bir tane de bana lazım böyle güzel bir kadro, darısı başıma artık.

@Eser Sevinç

Sevgili Eser,

Bisiklette senden gelen parça da var :D

Dediğin gibi toplamak hem zevkli hem kolay iş, kadro da şükür iyi denk geldi. Daha güzeli sana da nasip olsun inşallah. Yakında daha kaliteli ve başka fotolar gelecek inşallah.

Karbon kalitesini bilmiyorum ama aynı eleman bir karbon kadro daha satıyor

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/08/29/c28032319bda4220d82a2da5c39fbbd4.jpg

eksik karbon parçalarım da gelmiş, ama ben tatildeyim, şimdi inşallah geçsin 6 gün sağ salim dönelim istanbulumuza takalım parçalarımızı

not: usb çoklayıcıyı bisiklete takmayacağım :)

Geri