Scudo Sports

Yeni sunucumuz aktif

@Hypersonicbiker

Valla bilemiyorum şuan sorunsuz giriyorum tüm cookiesleri temizle birde öyle dene bakalım:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
Scudo
Ne zaman foruma girmek için uğraşsam bu internet sayfasının görüntülenemediği yazıyor ve forum açılmıyor.Ancak bazen uzunca bi şekilde deneyince girebiliyorum.Bazen de sayfalarda gezinirken birden tekrar aynı hatayı görüyorum.Bunun bir hal çaresi nedir ?? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: fatih gul
Bende öyle bir sorun olmuyor.Tarayıcınla alakalı bi durum olabilir.

• Beğen
Tepkiler: ufuk_
@Hasan Kuru

mozillayı, explorer'i ,google chrome yi hepsini de denememe rağmen bir değişme olmadı hatta başka bir bilgisayarda denememe rağmen aynı şeyle yine karşılaştım.Nedir bunun sebebi?

Bende de aynı hatalar oluyor cogu zaman gırmıyor degısık hatalar veya sayfa goruntulenemıyor hatası alıyorum sanırım server kaynaklı bir sorun ! Tarayıcıdan degıl mozılladan da explover'dende aynı hataları alıyorum oldugu zaman...

internet hızınızdada problem olabilir çünkü ben sorunsuz giriyorum

@Serden Us

Fakat bu sorun bende sadece bisikletforum da gerçekleşiyor.Diğer sitelerde böyle bir sorun yaşamıyorm.Eğer Telekom'da sorun olsa idi diğer sitelerdede bu tür sorun yaşamam gerekmezmiydi?

Evet Ufuğun yaşadığı sorunu bende yaşıyorum 3 tarayıcıdanda denedik
Sorun siteden kaynaklanıyor çünkü bağlantı aynı anda gidiyor...!!!!

Sitede problem yok arkadaşlar, Şu an sorunsuz giriliyor belki bölgesel bişey olabilir.

• Beğen
Bölgesel birşey olduğunu düşünmüyorum..zaman zaman bende yaşıyorum..göztepe'deyim aynı sorunu yenidoğan'da da yaşadım..bikaç dk sonra denediğim zaman girdim..tarayıcı ile alakalı derseniz önceden böyle birşey olmuyordu..

• Beğen
Bende olmuyor valla. Nazar değmesin. :D

• Beğen
Arkadaşlar selam bayram haftası cumartesin pazar foruma girebiline var mı idi?
Sitede güncelleme mi yapıldı acaba? bilgisi olan var mı?:in:
teşekkürler saygılarımla..

• Beğen
Tepkiler: Yasin Mutlubay
@gurkankas

teşekkür ederim Gürkan kardeş,takip edemedimde serverin kapatılacağını forumda okuyamadım sanırım..

@Niyazi ALTUN

Yazmıyordu ki okuyasın Niyazi abi. :rolleyes: :D Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Niyazi ALTUN
@Hasan Kuru

Yani sende göremedin Hasan kardeşim ..demek yazmıyor du ?
Yeni düzenlemeler yapıldı sanırım.Forumsuzluk arkadaşlara ulaşamamak zor oldu 2-3 gün..
Gürkan kardeş sen nerden öğrendin server taşındığını ?ne oldu server a?

@Niyazi ALTUN

Faceebook grup sayfasında 2. günden itibaren bi üye açıklama yaptı. :in:

• Beğen
Tepkiler: Yasin Mutlubay
O sırada ikinci el bölümünde alışveriş yapan, alışverişinden haber bekleyen, nede olsa forumdan ulaşırız diyip telefon ile iletişim fikrini aklına getirmeyen üyelerin vay haline. Onun dışında birbiriyle forum aracılığıyla tur, gezi, duyuru, organizasyon yapanlarında vay haline. Keşke iş yapılmadan 2 gün önce filan sitenin kapalı olacağı haber edilseydi üyelere. Biraz öz eleştiri yapmamız lazım sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: serkan yıldız
Yönetici arkadaşlar bence de Buğra bu konuda çok doğru söylüyor. Ben de bayram tatili boyunca birkaç gün denememe rağmen herkes gibi forumu açamadım. Facebook'ta bir üye arkadaş açıklama yapmış. Fakat bu gruptan forumda kaç kişinin haberi var? Geçici bir sayfa hazırlansa ve ulaşmak isteyenler bu sayfadaki bilgilendirme yazısından durumu okuyabilseydi (mesela "site bakımda falanca zaman tekrar açılacak" falan diye) çok zor mu olurdu? Alış satış yapan arkadaşları da düşünmek lazım. Yönetici bir arkadaşların biraz daha hassas olması gerekirdi diye düşünüyorum ve öncesinde açıklama yapması daha doğru olmaz mıydı? Durum düzelmiş bitmiş olarak da bakamayız, yarın bir gün tekrar aynı durumla karşılaşma ihtimalimiz sonuçta yine var, yanlış mıyım?
Eleştirimi yıkıcı değil de iyileştirme amaçlı algılarsanız memnun olurum, forumun hakkını da yememek lazım, bisikletle ilgili neredeyse herşeyi buradan öğrendim. Sadece biraz daha iyi olmasını temenni eden birisi olarak yazıyorum.
Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Niyazi ALTUN
Geri